Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Γκόφας: ‘Αυτή η αγωνιστική θα δείξει πολλά’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μίλτου Γκόφα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

‘Ήτανε πράγματι μία μεγάλη νίκη. Τα ευχάριστα είναι δύο. Πρώτον ότι πήραμε τρεις βαθμούς που τους θεωρώ πάρα πολύ σημαντικούς για τη συνέχεια και δεύτερον ότι είχαμε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, πολύ καλή απόδοση.

Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Πράγματι μπορώ να πω πώς ήμασταν καλύτεροι και απ’ την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό μετράει, δηλαδή ότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε μια σταθερή ανοδική πορεία παιχτική, στο κρίσιμο αυτό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα και μας δίνει τη δύναμη να ευελπιστούμε ότι θα τελειώσουν όλα ευνοϊκά για την Αρτάκη.

Ο επόμενος αγώνας με τον Κιθαιρώνα, είναι σε μια αγωνιστική που ίσως θα φανεί ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σωθεί και ποιος τις λιγότερες. Γιατί και εμείς παίζουμε με τον Κιθαιρώνα και ο Αιολικός παίζει στα Σπάτα. Νομίζω ότι αυτή η αγωνιστική θα δείξει πολλά.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταξιάρχης-Ιστιαία/Άγιος 0-9

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-Ολυμπιακός Χαλκίδας/Νεάπολη 2-2

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Δόξα Προκοπίου-Αρτεμησιακός 3-1

Κώστας Λαγός