ΒΟΛΕΪ

ΕΣΠΑΑΑ: Αναβολή στα πρωταθλήματα Κ-17 αγοριών & Κ-16 κοριτσιών-κεκλεισμένων των θυρών οι υπόλοιποι αγώνες

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων στα πρωταθλήματα Κ-17 αγοριών και Κ-16 κοριτσιών, απ’ τις 14/3 ως τις 22/3, ενώ στην ίδια ανακοίνωσε γίνεται γνωστό ότι -προς το παρόν- οι αγώνες στα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα διεξάγονται κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΑ

‘Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. με ειδική απόφασή του, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού), την ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων και φροντιστηρίων σε όλη την επικράτεια και το ότι τα πρωταθλήματα Παμπαίδων (Αγόρια Κ17) και Παγκορασίδων (Κορίτσια Κ16) διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο

Αποφασίζει

Την αναβολή των εξής πρωταθλημάτων της :

Αγοριών Κ17 (Παμπαίδων), Κοριτσιών Κ16 (Παγκορασίδων), Κοριτσιών Κ16 Εκτός Συναγωνισμού 2 και 3 ( Παγκορασίδων εκτός Συναγωνισμού 2 και 3) για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η απόφαση για κλειστές σχολικές μονάδες-φροντιστήρια δηλαδή από 14/3 έως και 22/3/20.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων, των νεαρών αθλητών-αθλητριών.

Μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή των εν λόγω Πρωταθλημάτων.

Όσον αφορά την διεξαγωγή των υπόλοιπων πρωταθλημάτων : Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών , Τοπικής κατηγορίας Γυναικών, Τοπικών κατηγοριών 2 και 3 Γυναικών και Αγοριών – Κοριτσιών Κ18 ( πρώην Παίδων – Κορασίδων) ισχύει η ανακοίνωση της Ένωσης για διεξαγωγή των αγώνων « κεκλεισμένων των θυρών» μέχρι νεότερης ενημέρωσης και απόφασης από τα αρμόδια Υπουργεία.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΕ Χαλκίδας: Εντός έδρας νίκη με Κουκάκι

Κώστας Λαγός

Ένα βήμα πριν την άνοδο! (ΟΠΕ Χαλκίδας-Ζωγράφου 3-0)

Κώστας Λαγός

Το τουρνουά ποδοβόλεϊ στη Χαλκίδα επιστρέφει!

Κώστας Λαγός
-->