Α' ΕΣΚΑΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ Β' ΕΣΚΑΣΕ Γ' ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Επίσημη ανακοίνωση: Χωρίς θεατές οι αγώνες της ΕΣΚΑΣΕ έως 22 Μαρτίου

Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΣΚΑΣΕ έκανε γνωστό πως οι αγώνες όλες τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου θα γίνονται χωρίς την παρουσία θεατών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση, αναφέρεται και ο αριθμός των ατόμων που θα επιτρέπεται να βρίσκονται στους αγώνες:

           ”Σύμφωνα  με την υπ΄αριθμ.Δ1α /Γ.Π. οικ. 15954 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 726Β! – 08/03/2020) περί  επιβολής μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις , για προληπτικούς λόγους δημοσίας υγείας και τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊου), ενημερώνουμε τα ακόλουθα :

         Όλοι  οι αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της ΕΣΚΑΣΕ  θα διεξάγονται χωρίς τη παρουσία φιλάθλων .  Τα προαναφερόμενα μέτρα  θα ισχύουν από Δευτέρα 9/3/2020  έως και τη Κυριακή 22/3/2020 . Για την εφαρμογή  των μέτρων μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου θα αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων.

       Συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

  1. Εως 21 ατόμων από κάθε ομάδα όπως προβλέπεται στον κανονισμό . Τα 21 αυτά άτομα θα είναι έως 12 αθλητές , ο προπονητής , οι βοηθοί προπονητή , ο έφορος , ο φυσικοθεραπευτής κ./λ.π.  Τα ονοματεπώνυμα όλων των συνοδών θα πρέπει να αναγράφονται επ΄ ακριβώς στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνα.
  2. Οι Διαιτητές , η Γραμματεία , ο Ιατρός  ή ο πτυχιούχος νοσηλευτής  του αγώνα ,  καθώς και ο Κομισάριος  και ο Παρατηρητής  του αγώνα εφόσον έχουν ορισθεί.  Τα ονόματα αυτών θα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα .
  3. Μέλη του Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ .
  4. Επίσης στο γυμναστήριο θα μπορούν να εισέλθουν έως  2 υπεύθυνοι του Δήμου για την αθλητική εγκατάσταση (τεχνικός – φύλακας κ.λ.π.) καθώς και σε περίπτωση βιντεοσκόπησης ένας καμεραμάν από κάθε ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Απόλλων Παραλίας-Άγιος Αθανάσιος 5-1

Σαν Σήμερα (6/1/2013): Λήλας Βασιλικού-Κύμη 1-1

eviasports

Σαν Σήμερα (12/11/2011): Απόλλων Ερέτριας-Όλυμπος Γυμνού 0-2

eviasports
-->