Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Τοκπασίδης: ‘Συγχαρητήρια στη Χαλκίδα και στους παίχτες της’

Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτη  Τοκπασίδη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Αυλωνάρι, για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου, γιατί για ακόμη μία αγωνιστική παρουσιαστήκανε σοβαροί στο γήπεδο.

Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλανε τους βαθμούς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Νομίζω ότι η νίκη μας είναι δίκαιη και μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο σκορ, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήτανε πάρα πολύ φιλότιμος. Είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, παρόλα αυτά θεωρώ ότι το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Σημασία, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, έχουνε πάντα οι βαθμοί και σήμερα πήραμε εμείς τους τρεις βαθμούς.

Τώρα λόγω των εξελίξεων των διοικητικών στην ομάδα, με καινούργια πρόσωπα και σοβαρά που είναι επιφανείς Χαλκιδέοι, ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα μπούνε σε μια σωστή σειρά. Εύχομαι με το τέλος του πρωταθλήματος και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να οριστεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης και μέσα σ’ αυτό το διάστημα να βρεθεί κάποια στιβαρή διοίκηση, που θα είναι ικανή να οδηγήσει την ομάδα -με πιο σταθερά θεμέλια- σε πολύ καλύτερα μελλοντικά μονοπάτια.

Δεν φτάνει βέβαια μόνο να είναι κοντά στην ομάδα κάποιοι επιφανείς Χαλκιδέοι και να έχουν οικονομική άνεση. Όταν θέλουμε να χτίσουμε κάτι με σταθερές βάσεις, θέλουμε χώρο στον οποίο θα στεγάζεται ο ΑΟ Χαλκίς, χώρο στον οποίο θα προπονείται ο ΑΟ Χαλκίς, αλλά και ακαδημίες οι οποίες θα πλαισιώσουν τον ΑΟ Χαλκίς, για να μπορέσουμε να πούμε ότι σε κάποια χρόνια η ομάδα θα έχει δικά της παιδιά που θα έχουν βγει απ’ τις ακαδημίες και δεν θα χρειάζεται η οποιαδήποτε διοίκηση να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και στον προϋπολογισμό της ομάδας.

Σ’ αυτό όλο το πράγμα σίγουρα η δημοτική αρχή παίζει μεγάλο ρόλο. Θα πρέπει να μπει μπροστά κάποια στιγμή. Νομίζω ότι η νέα δημοτική αρχή δείχνει ενδιαφέρον για τον αθλητισμό. Η Χαλκίδα δεν θα πάψει ποτέ να είναι η ομάδα της πόλης και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ευαίσθητη σ’ αυτόν τον τομέα και να βοηθήσουν αυτοί που έχουν τις αρμοδιότητες πάνω σ’ αυτό το κομμάτι το αθλητικό, να βοηθήσουν την ομάδα της Χαλκίδας.

Θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου, για την προσήλωση που έχουνε και τις τελευταίες μέρες και για το κουράγιο τους, αυτοί που έχουνε μείνει, Πίστεψαν και πιστεύουν σ’ ένα όραμα, πιστεύουν σ’ αυτή τη διοίκηση και πραγματικά είναι συγκινητικό ότι έδειξαν την αυταπάρνηση που πρέπει και παρέμειναν στην ομάδα.

Αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή πέμπτη με τόσα προβλήματα και πέντε βαθμούς πίσω απ’ τον τρίτο, νομίζω ότι αν σε μια ομάδα αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια φέτος, αυτή είναι η Χαλκίδα. Συγχαρητήρια στη Χαλκίδα και στους παίχτες της. Χωρίς προετοιμασία η ομάδα και με χίλια μύρια προβλήματα δεν ήταν δυνατόν ν’ ανταγωνιστεί τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Ταμυναϊκό, όμως έχει καταφέρει να έχει τις ίδιες νίκες με ομάδες, που δεν είχαν κανένα απ’ τα θέματα που αντιμετωπίσαμε εμείς. Το λέω γιατί δεν έχω ακούσει ένα μπράβο για τη Χαλκίδα και τα παιδιά της, που έχουνε πάει την ομάδα εκεί ψηλά.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αμαρυνθιακός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Ν. Μικράκη

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αρτεμησιακός-Ακράτητος Κεχριών 1-0

Κώστας Λαγός

Οι καλύτερες στιγμές του Αλ. Πομάρες (video)

Κώστας Λαγός