Β΄ ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Ελευθερίου: ‘Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού’

Δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Ελευθερίου, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Παραλίας.

‘Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου που στο ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο.  Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Κάθε τέλος ενός κύκλου, είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Απόλλων Παραλίας.

Το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και αντίπροεδρο κ.κ. Θανάση Καλαντζή, Γιάννη Σπυρόπουλο για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον αξιόλογο συνεργάτη μου Νάσο Τσομπανίδη και βέβαια όλους τους παίκτες μου, τον καθέναν ξεχωριστά, για τους 8 μήνες που δουλέψαμε μαζί και είχα το προνόμιο να γίνω καλύτερος ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος δίπλα τους.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς που μου δώσατε την δυνατότητα να σας μεταφέρω τις γνώσεις μου και τις συμβουλές μου και να ονειρευτώ και εγώ μέσα από τα δικά σας μάτια το μέλλον καθώς κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, μέχρι το τέλος της κοινής μας προσπάθειας αυτής .

Τέλος, να ευχαριστήσω τα νερά παιδιά του Απόλλωνα που με αγάπησαν και δημιουργήσαμε ένα τμήμα νέων με 21 αθλητές και αφήνουμε προίκα με τον συνεργάτη μου.

Ο Απόλλων θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Καλή επιτυχία.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β. Τσιμιχόδημος: ‘Καθοριστική ήττα για μας’

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ζάρακες-Κονίστρες 5-0

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Ληλάντιο-Ηρακλής Ψαχνών

Κώστας Λαγός