EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης-Ερμήλιος 4-2

Η ομάδα Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης κέρδισε τον Ερμήλιο με 4-2, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων ‘Αναστασίου Φώτης’ της ΕΠΣΕ.

Παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό σ’ όλη τη διάρκεια του, με τους γηπεδούχους ν’ ανοίγουν το σκορ στο 45′ με τέρμα του Μακρή. Τρία λεπτά μετά ο Μπρατσιώτης ισοφάρισε για τον Ερμήλιο και στο 60′ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, κάνοντας το 1-2. Δύο λεπτά μετά ο Μακρής με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 70′ έκανε χατ-τρικ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στην… ανατροπή του σκορ για την ομάδα της Αρτάκης. Ο ίδιος σημείωσε και τέταρτο γκολ, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Καραδήμος-Πολίτης.

ΓΚΟΛ: 45′ & 62′ & 70′ & 80′ Μακρής-48′ & 60′ Μπρατσιώτης.

Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μιχάλης Μαύρος): Παπαελευθερίου, Ντρέκης (80’+ Νγκέλα), Μπενίσης, Αδαμόπουλος, Μάνιας, Κοίλιαρης, Σπύρου (80’+ Καραγιάννης), Μακρής, Χατζηλάμπρου (64′ Ρωμιόπουλος), Μαντάς (80’+ Ψαρρός), Παπαδημητρίου.

Ερμήλιος (Δημήτρης Ερμήλιος): Χότζα, Πρεβεζάνος (47′ Ξεφτεράκης), Ελευθερίου, Καπατσούλιας, Σαββίδης, Πετράκης, Μπανάσης, Δούκας, Μπρατσιώτης, Μπογιατζόγλου, Βελής.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευβοιώτες διαιτητές σε εθνικές κατηγορίες (25/10)

Κώστας Λαγός

‘Chalkis Basket 2023’: Συνέχισαν με νίκες ‘Ευβοϊκή Ζύμη’ & ‘San Xalio’

Παναγιώτης Νικολάου

Photo album απ’ το Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αλάτσατα

Κώστας Λαγός