Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Αντώνη Τσαραντάνη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τα Γιάννενα, για τη 14η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών.
‘Σήμερα είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, το οποίο πραγματικά -όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά- κάθε παιχνίδι για μας είναι ξεχωριστό.
Το κοιτάξαμε ξεχωριστά, είχαμε μιλήσει πως πρέπει να το διαχειριστούμε. Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε εμείς με την μπάλα στα πόδια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι το δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου, να δημιουργήσουμε σωστές προϋποθέσεις επιθέσεων και να πετύχουμε τα γκολ που θα μας φέρουνε τη νίκη.
Στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου πιέσαμε τον αντίπαλο έξω απ’ την περιοχή του, μέσα από τη δημιουργία μικρών σχέσεων 1-2 καταφέραμε και δημιουργήσαμε και σουτ αλλά και φέραμε πρόσωπο με το τέρμα κάποιες παίκτριες μας και ευτυχήσαμε και πετύχαμε γρήγορα τρία γκολ, που μας έδωσε τον αέρα στο να παίξουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλό ποδόσφαιρο.’