Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Μπασούκος: ‘Δύσκολη η συνέχεια για τις ομάδες με 28 βαθμούς και κάτω’

Δηλώσεις του προπονητή του Αυλωναρίου Γιάννη Μπασούκου, έπειτα απ’ τον αγώνα της ομάδας του με τον Αμαρυνθιακό, για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για μας και για τον Αμαρυνθιακό. Το μόνο πρόβλημα είναι εμείς έχουμε πολλές απουσίες αυτή την εποχή, με τραυματισμούς και τιμωρίες, είναι δύσκολο να αναπληρώσεις 3 και 4 βασικούς παίχτες. Το ρόστερ έχει μικρύνει πολύ, αλλά σήμερα πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Είχαμε δηλαδή τις φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ο Αμαρυνθιακός ήρθε και έπαιξε πολύ κλειστά. Έψαχνε να βρει με μεγάλες μπαλιές τον Τόρα και μ’ αυτόν τον τρόπο έκανε πολύ δύσκολο ν’ αντιμετωπίσεις μια ομάδα η οποία δεν είχε κάποιο πλάνο και κάποια αγωνιστική ταυτότητα για να παίξεις και εσύ ανάλογα. Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ πιο δύσκολα να τ’ αντιμετωπίσεις, γιατί ο τρόπος ήταν ανορθόδοξος θεωρώ, που έπαιζε η Αμάρυνθος και αντιμετωπίσαμε και εμείς κάποια προβληματάκια, όχι πολλά, αλλά έχει ο Αμαρυνθιακός δύο καλούς παίχτες στην κόντρα, μας δημιούργησαν 2-3 προβληματάκια, αλλά ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και εμείς.

Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρξαν οι πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά εμείς σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού γύρω στο 75′-80′ είχαμε 2-3 πολύ καλές φάσεις, που θα μπορούσαμε να ‘χουμε προηγηθεί. Εντελώς συμπτωματικά και από τύχη οι φάσεις αυτές δεν εξελίχθηκαν σε γκολ.

Συνεχίζουμε, είναι δύσκολη η συνέχεια για τις ομάδες που βρίσκονται απ’ τους 28 βαθμούς και κάτω. Ελπίζω να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μην χρειαστεί μέχρι το τέλος να έχουμε την αγωνία για το τι θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε σαν ομάδα, έχουμε μια σταθερότητα. Δύσκολα μπορεί να μας κερδίσει κάποια ομάδα, αλλά και για μας είναι λίγο δύσκολο το να σκοράρουμε. Εκεί υπάρχει ένα θέμα, γιατί έχουμε απουσίες επιθετικών, ο Μπράχα τραυματίας, ο Τσαλιαγκός τιμωρημένος και όπως καταλαβαίνετε όταν σου λείπουν δύο βασικοί επιθετικοί είναι πολύ δύσκολο. Εδώ λείπει ένας από μια ομάδα και έχει πρόβλημα.

Αλλά εντάξει εγώ έδωσα συγχαρητήρια για την προσπάθεια, γιατί η ομάδα είχε πάθος, έβγαλε ένταση, διεκδικήσαμε το παιχνίδι με ορθόδοξο τρόπο, προσπαθήσαμε, θέλει και λίγο τύχη το ποδόσφαιρο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, γιατί ο βαθμός αυτός θεωρώ είναι καλός, γιατί με τον βαθμό αυτό πιάσαμε στη βαθμολογία και την Αιδηψό, με την οποία έχουμε τη διαφορά με το μέρος μας, προς το παρόν, γιατί έχουμε παίξει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και είχαμε έρθει ισόπαλοι. Έχουμε από κάτω και άλλες δυο ομάδες, είμαστε πολύ κοντά σε άλλες 2-3. Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε από τώρα τίποτα. Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Σκεπαστής: Ανανέωσε ο Αν. Ανδρέου

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (20η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Π. Τοκπασίδης: Αλαν(ι)άρικο Ποδόσφαιρο-Αναμνήσεις & Μύθοι

Παναγιώτης Τοκπασίδης
-->