EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Καλοχώρι/Παντείχι-Ζάρακες 4-1

Το Καλοχώρι/Παντείχι κέρδισε τους Ζάρακες με 4-1, για την 20η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της δεύτερης τοπικής κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Τσότα άνοιξε το σκορ στο 27′ με κεφαλιά, αξιοποιώντας σέντρα του Θ. Καραμπά και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα τους, με ωραίο σουτ. Στο έκτο λεπτό της επανάληψης ο Τσότα με προσωπική ενέργεια μέσα απ’ την περιοχή έκανε χατ-τρικ και το σκορ 3-0 και πέντε λεπτά μετά έκανε ‘καρέ τερμάτων’, διαμορφώνοντας το σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σπανό να ευστοχεί σε χτύπημα πέναλτι, μειώνοντας σε 4-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπανός/Σιμιτζής-Καμπούρης.

ΓΚΟΛ: 27′ & 45′ & 51′ & 56′ Τσότα-90’+3′ Σπανός.

Καλοχώρι/Παντείχι (Κώστας Σταματίου): Πάττας, Ζιζόλλι, Ευσταθίου, Σταματέρης, Παππάς (46′ Κονόμι), Χασανλάρι, Σαλεμής (46′ Σταμέλος), Σαμαρτζής, Τσότα (60′ Πόγκας), Θ. Καραμπάς, Σαμπάνης (54′ Δεληγιώργης).

Ζάρακες (Μπάμπης Γεωργίου): Καλλιοντζής, Μπουραντάς, Ντούνης, Τσέλα, Φωτιάς, Ντόιμας (73′ Α. Παναγιώτου), Σπανός, Κιούσης, Ν. Παναγιώτου, Ελευθερίου (65′ Τόλιας), Τοτός (46′ Γ. Παναγιώτου).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πρωτάθλημα της Κάλιαρι: Η πιο τρελή ιστορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο (video)

eviasports

Σαν Σήμερα (18/3/2012): Όλυμπος Γυμνού-Ωρεοί 1-1

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (22/6/2021)

eviasports