EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ευβοϊκός Γουβών-ΠΑΟ Πολιτικών 5-2

Ο Ευβοϊκός Γουβών επικράτησε του ΠΑΟ Πολιτικών με 5-2, για τη 16η αγωνιστική αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με γκολ του Παπανδρέου και τέσσερα λεπτά μετά ο Στεργίου διπλασίασε τα τέρματα τους, που πήγαν στην ανάπαυλα στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων, χάρις στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπανδρέου. Στο 62′ ο Γιάγκος έκανε το 4-0 και στο 71′ ο Ανδριόλας μείωσε σε 4-1. Ο Δήμου σημείωσε το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων στο 83′ και πέντε λεπτά μετά ο Μαραγκός μείωσε για την ομάδα των Πολιτικών, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των Γουβών εδραιώθηκε ακόμη περισσότερο στη δεύτερη προνομιούχο θέση (τρεις πόντους μακριά απ’ τον πρωτοπόρο Αρτεμησιακό), έχοντας πλέον επτά βαθμούς διαφορά… ‘ασφαλείας’ απ’ την τρίτη θέση (στην οποία βρίσκεται ο Σταυρός με 29 βαθμούς).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Λειβαδιτάκης-Γκρινιάρης.

ΓΚΟΛ: 33′ & 45′ Παπανδρέου, 37′ Στεργίου, 62′ Γιάγκος, 83′ Δήμου-71′ Ανδριόλας, 88′ Μαραγκός.

Ευβοϊκός Γουβών (Στάθης Κατσικογιάννης): Δαμάσκος, Φλέβας, Βασιλείου, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Δ. Σελίμης (67′ Δροσούνης, 82′ Σπανός), Ν. Σελίμης (52′ Γιάγκος), Στεργίου, Δήμου, Ν. Γοργομάτης, Α. Γοργομάτης.

ΠΑΟ Πολιτικών (Δημήτρης Ακριτίδης): Κορδώνης, Μποσνάκης, Δ. Λάζαρης, Παύλου, Γκάβαλης, Πύθουλας (83′ Μαραγκός), Γ. Λάζαρης (64′ Λαμί), Χρυσικός (46′ Χασάνδρας), Τζαμίχας, Καράμπελας (46′ Βλέτσας), Ανδριόλας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Πολιτικών-Ληλάντιο 3-0

Πέρσι… σαν σήμερα (9/4/2019)

eviasports

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΦΑΣΗ): Ακαδημία Ερέτριας-Αίολος Κριεζών 5-1 (pics)

Κώστας Λαγός