Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

ΑΕ Ληλαντίου: Για 10η χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι ‘Αγώνες Αγάπης’

Για δέκατη συνεχή χρονιά η ΑΕ Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, διοργάνωσαν τους ‘Αγώνες Αγάπης’.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

‘Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς διοργάνωσε τους Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Σε δύο ημέρες αγώνων (δεν έγιναν την τρίτη ημέρα λόγω καιρού) πάνω από 280 αθλητές ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής σκοράροντας για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και προσφέροντας ωραίο θέαμα μέσα σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν :

Σχολή Ολυμπιακού Λειβαδιάς, ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟ Κανήθου/ΑΠΚΟ Δροσιάς,  ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού/ΦΣΑ Ταμυναικός, ΑΟ Κανήθου, ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΠΑΣ Ωρωπού, ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσα, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδας και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Στην τράπεζα που υπήρχε συγκεντρώθηκαν (θα συνεχιστεί έως 10/1) και τρόφιμα για το φιλόπτωχο ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου Μπούρτζι.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί για την συμμετοχή τους :
Διοικήσεις, προπονητές, αθλητές και γονείς των ομάδων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης, την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού, τους φίλους και γονείς των αθλητών της Σχολής μας, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία Βασιλείου , Μπαζιώτη για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία ,Αγάπη, Αισιοδοξία και Πρόοδο στα παιδιά μας!!!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Ολυμπιακός Χαλκίδας 5-1

Δημήτρης Νικολάου

ΕΠΣΕ: Δικαίωµα εργασίας ως προπονητές στην πρώτη κατηγορία

Κώστας Λαγός

Π. Ελευθερίου: Σε συμπόσιο προπονητικής στο μουσείο της Ακρόπολης

Κώστας Λαγός