Οι Αβαντίδες κέρδισαν στην Καρδίτσα την τοπική ομάδα των Ελπίδων με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών.
Η ομάδα της Χαλκίδας άνοιξε το σκορ στο 24′ με μακρινό σουτ της Δάρλα, ενώ στο 56′ η Λόγου με σουτ απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των Αβαντίδων. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχες μείωσαν με γκολ της Μπάσχα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δεληγιάννη (Λάρισας)/Πατέτσος (Λάρισας)-Κοτούμπας (Λάρισας), παρατηρητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας).
ΓΚΟΛ: 90’+ Μπάσχα-24′ Δάρλα, 56′ Λόγου.
Ελπίδες Καρδίτσας: Τσατσαράκη, Σίμου, Μάρκου, Καπαρέλη, Λιάκου, Δημοπούλου, Δασοπούλου (45′ Ζαρκαδά), Οικονόμου (80′ Μπαρμπαρούση), Μπάσχα Μ.Π., Αναστασίου, Χατζίου. (Ζαρκάδα, Μπαρμπαρούση).
Αβαντίδες (Γιάννης Μωυσιάδης): Νταβαντζή, Νεοφύτου, Δάρλα (88′ Λιατίφι), Αυλωνάρίτη, Γαγάρα, Τσανταράντη, Κόλλια, Μυρτολλάρι, Χριστοφορίδη (89′ Κλαούντια), Λόγου, Νίκα (87′ Στεφανοπούλου).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς