EVIASPORTS Β' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επιστροφή Τομαρά στα παρκέ μετά από 4 χρόνια!

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό της Πειραϊκής για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ Απόλλωνα Χαλκίδας-ΓΑΣ Ν. Αρτάκης είχαν την ευχάριστη έκπληξη να δουν και πάλι τον Ηλία Τομαρά με σορτσάκι να μπαίνει στο παρκέ και να αγωνίζεται ξανά μετά από 4 χρόνια!

Ο Τομαράς, που έπαιξε για τελευταία φορά το 2015 με τον Κάδμο στη Γ’ Εθνική, σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του λόγω των συχνών τραυματισμών αποφασίζοντας να ασχοληθεί από τότε με την προπονητική.

Από φέτος που ανέλαβε τον Απόλλωνα το δούλευε μέσα του το θέμα της επιστροφής παράλληλα με την προπονητική στους αγωνιστικούς χώρους και ως παίκτης για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του.

Τελικά, την προηγούμενη Κυριακή πήρε τη μεγάλη απόφαση, πάτησε παρκέ και έδειξε από την πρώτη στιγμή πως η τέχνη δεν ξεχνιέται!

Σκόραρε 9 πόντους με δύο τρίποντα, όλους στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη και να επιστρέψει στις επιτυχίες!

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιούλιο του 2018 στο stereabasket ο Ηλίας Τομαράς μιλώντας τότε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την προπονητική σταματώντας σε νεαρή ηλικία την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής Χαλκίδας: Εντός έδρας ήττα από Μελισσιακό

Κώστας Λαγός

2004: Ταμυναϊκός-Λήλας Βασιλικού 1-1

eviasports

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική)

Παναγιώτης Νικολάου