Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Πήραμε μια δίκαιη & εύκολη νίκη’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Αυλωνάρι, για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό από τη δικιά μας την πλευρά. Είχαμε την ολοκληρωτική υπεροχή. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε γρήγορα. Δυστυχώς σε μια φάση η οποία είναι αμφισβητούμενη, σταμάτησαν οι παίκτες μου, ενώ δεν έχει ακουστεί σφύριγμα του διαιτητή, παρασύρθηκαν, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί και να δεχτούμε γρήγορα την ισοφάριση.

Παρ’ όλα αυτά δεν αγχωθήκαμε, συνεχίσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο το οποίο προπονούμε καθημερινά εδώ στο γήπεδο. Βγάλαμε μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε ευκαιρίες, δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα προηγούμενων παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και πετύχαμε τρία τέρματα και πήραμε μια εύκολη και δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήτανε οργανωμένη πίσω στην άμυνα της και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε ποτέ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας καθημερινά και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε βελτιωμένοι.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Παναγιώτη Βαγιάννη

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακαδημία Αρτάκης/Αστέρας Βατώντα-Προποντίδα/ΠΑΟ Κανήθου 1-2

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Ηρακλής Ψαχνών-Αιδηψός 4-0

Κώστας Λαγός