EVIASPORTSΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-Κύζικος/ΑΟΝΑ 1-6

Η ομάδα Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης επικράτησε της Αθλόπολις με 6-1, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος παίδων ‘Γκάβαλης Γεώργιος’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τσαμούρα, στη συνέχεια όμως η ομάδα της Αρτάκης έκανε την ανατροπή στο σκορ και έφτασε στη νίκη, με τον Νγκέλα να σημειώνει δύο γκολ, ενώ από ένα έβαλαν οι Μπόκος, Παπαγεωργίου, Βουγιούκας και Καρεγλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς.

ΓΚΟΛ: 5′ Τσαμούρας-19′ Μπόκος, 29′ & 44′ Νγκέλα, 30′ Παπαγεωργίου, 39′ Βουγιούκας, 52′ Καρεγλής.

Αθλόπολις (Γιάννης Βάρκας): Στυλιάρας, Χατζής, Κριθαρέλη, Παπαρήγας, Φραγκίσκος, Οικονόμου, Βλάχος, Νταλιάνης, Παπαδημητρίου, Τσαμούρας, Στουρνάρης. (Καραχάλιος, Κωτσαλάς).

Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης (Δημήτρης Δάρλας): Φωτιάδης, Κουτουλής, Μαντάς, Βουγιούκας, Σπύρου, Μπόκος, Παπαγεωργίου, Στούμπος, Καραγιάννης, Νγκέλα, Τελώνας. (Κώσταρος, Τζαφέρος, Παπακυριακού, Μπίστα, Μανιάς, Καρεγλής).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο λιμάνι της Boca (video)

eviasports

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-2ος όμιλος): Πανόραμα (1/7)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Ερμήλιος 0-4

Παναγιώτης Βαρσαμάς