EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ν. Κιαπέκος: ‘Δίκαιο το αποτέλεσμα με Αυλωνάρι’

Δηλώσεις του προπονητή της Μακρυκάπας Νίκου Κιαπέκου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Αυλωνάρι, για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Ερχόμασταν από κάποια αποτελέσματα θετικά. Από κει και πέρα όμως ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Την αδικεί η βαθμολογική της θέση

Ερχόταν από μια αλλαγή προπονητή, που είχε δύο επιτυχή αποτελέσματα, ισοπαλία στον Λήλα και νίκη με την Χαλκίδα. Ξέραμε ότι έχει μια ομάδα ποιοτική, με έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν την κατηγορία, Μια ομάδα, που το ξαναλέω πάλι, την αδικεί η βαθμολογική της θέση,

Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δημιουργήσαμε δύο καλές φάσεις για γκολ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο αντίπαλος προηγήθηκε. Από κει και πέρα απ’ το σημείο που προηγήθηκε το Αυλωνάρι και μέχρι το ημίχρονο είναι καλύτερο, δεν έχουμε καλή απόδοση εμείς.

Παρόλα αυτά πήγαμε στο ημίχρονο, είπαμε ότι πρέπει ν’ ανεβάσουμε λίγο την απόδοση μας, με αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά δεν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Σίγουρα μπήκαμε καλύτερα, κλείσαμε το Αυλωνάρι, περιορίσαμε κάποιους χώρους, γίναμε πιο απειλητικοί.

Από κει και πέρα όμως ο κ. Μπασούκος και το Αυλωνάρι, άλλαξε και αυτό τη διάταξη του, έπαιξε πιο αμυντικά, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση. Δεν είχαμε καλές τελικές ενέργειες και πάσες. Θα έλεγα στην τελική πάσα, ώστε να δημιουργήσουμε κάποια φάση.

Δεν απειληθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα, αλλά ούτε και απειλήσαμε ουσιαστικά, εκτός από ένα δοκάρι του Μάκη Σίδερη, όπως και το δοκάρι που είχαμε με τον ίδιο παίχτη στο πρώτο ημίχρονο πριν ανοίξει το σκορ, θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι, με πάσα ειλικρίνεια το λέω, ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν αξίζουμε κάτι σήμερα απ’ αυτό το παιχνίδι.

Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο τώρα με τον Αμαρυνθιακό και θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νηλέας Νεοχωρίου: Παραίτηση Μ. Καρατζά

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Νηλέας Νεοχωρίου-Αυλωνάρι 3-1

Κώστας Λαγός

ΑΟ Αλατσάτων: Ανανέωσε ο Αν. Σαμαρτζής

Κώστας Λαγός