EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ν. Μπιμπίκας: ‘Παρά την ήττα μας είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος’

Δηλώσεις του προπονητή των Απολλωνίδων Ερέτριας Νίκου Μπιμπίκα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τις Πιερίδες Μούσες, για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής γυναικών.

‘Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυνατά, στο δεκάλεπτο είχαμε δοκάρι, δεχτήκαμε μετά από λίγο ένα γκολ που ίσως να ήταν οφσάιντ, πιέσαμε στη συνέχεια είχαμε ξανά μεγάλες ευκαιρίες και πάλι δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πάλι αρκετές ευκαιρίες, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε τα άπιαστα, δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ, συνεχίσαμε να πιέζουμε μέχρι το τέλος. Όπως είχαμε εμείς στο προηγούμενο παιχνίδι τύχη, έτσι είχαν σήμερα οι αντίπαλοι μας, η τύχη σήμερα μας γύρισε την πλάτη.

Παρά την ήττα μας είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά από την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζαμε στο μισό γήπεδο και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, οι αντίπαλοι μας κάνανε δύο φάσεις και βάλανε δύο γκολ.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων στις 11/9

Κώστας Λαγός

Ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα!

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ηρακλής Ψαχνών-Αταλάντη 2-1 (video)

eviasports