EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Ιστιαίας: Ανακοίνωση για αγώνα με Αλάτσατα

Ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕ Ιστιαίας με την οποία ευχαριστεί και συγχαίρει τον ΑΟ Αλατσάτων, ο οποίος εξέδωσε αντίστοιχη ανακοίνωση για το πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ‘Ένωσης’:

‘Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά των Α.Ο. Αλατσάτων για την ηθική υποστήριξη στον ποδοσφαιριστή μας Φίλιππο Σταμούλο που τραυματίστηκε στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, καθώς επίσης και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν τον παίκτη μας αν παραστεί ανάγκη.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον Α.Ο. Αλατσάτων για το εξαίρετο αγωνιστικό προφίλ που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πάνω απ’ όλα για το αθλητικό ήθος που έχει σαν ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πραγματικά ο μεταξύ μας αγώνας που έγινε την Κυριακή ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, κάτι το οποίο εμείς ως ομάδα επιδιώκουμε να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια μας.

Κατά τη γνώμη μας ο Α.Ο. Αλατσάτων ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, τόσο αγωνιστικά, όσο και από θέμα ήθους και συμπεριφοράς.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αποτελέσματα & βαθμολογία (4η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Μαντούδι-Κήρινθος 4-0

Κώστας Λαγός

Κορονοϊός: Οδηγίες για διαδικασία ελέγχων & διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό

eviasports