EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Λέμε όχι στα γκολ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των προκριματικών των εθνικών ομάδων για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δε θα ασχοληθώ με το αν μπορούν ή όχι να προκριθούν κάποιες ομάδες μέσω του περιβόητου Nations League. Υπάρχει και αυτή η περίπτωση αλλά προσωπικά θα επικεντρωθώ στα ματς καθαυτά. Θα χτυπήσουμε σε τρεις συγκεκριμένες επιλογές, με τις δύο εξ αυτών να έχουν γνώμονα το κίνητρο ενώ την τελευταία την προσθέτουμε βάσει της συνολικής εικόνας των ομάδων. Οι επιλογές μας αφορούν ως επί το πλείστον τον 5ο όμιλο ενώ έχουμε συμπεριλάβει και το παιχνίδι των Πολωνών. Πάμε να δούμε την ανάλυση:

Ουαλία-Ουγγαρία (21:45):

Ξεκινάμε με τον όμιλο Ε και το μεγάλο παιχνίδι της Ουαλίας με την Ουγγαρία ή αλλιώς, της 3ης με τη 2η ομάδα του ομίλου. Οι Ουαλοί έχουν δείξει ένα συνεπές και αξιοπρεπές πρόσωπο συνολικά σε αυτά τα προκριματικά, δεν κατάφεραν να προκριθούν ως πρώτοι όπως στα προηγούμενα προκριματικά αλλά η εμπειρία τους και το σύνολό τους ήταν αυτό που κράτησε ψηλά το γόητρο και το κίνητρο. Πήραν ισοπαλία από την Κροατία εκτός, κέρδισαν εκτός του Αζερμπαϊτζάν, έπεισαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όλα αυτά χάρη στην άμυνά τους. Έχουν 6 γκολ παθητικό και 8 γκολ ενεργητικό, κάτι που φανερώνει ότι είναι μια κλειστή ομάδα, προσεκτική παρ’όλα αυτά, πειθαρχημένη και αν παίξει καλά στην επίθεση, θα σκοράρει. Η Ουαλία είναι το μεγάλο φαβορί, είναι καλύτερη και πιο πλήρης ομάδα από τους Μαγυάρους. Πάμε μαζί της. 1+ under 3.5+ ng στο matchcombo του Stoiximan στο 2.70.

Σλοβακία-Αζερμπαϊτζάν (21:45):

Μένουμε στον ίδιο όμιλο και πηγαίνουμε στην Σλοβακία που υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι είναι μια κάκιστη ομάδα με την χειρότερη άμυνα του ομίλου, την χειρότερη παρουσία εκτός έδρας, χωρίς πλάνο, πάθος, ανταγωνιστικότητα. Μια ομάδα που από νωρίς ούτε ρυθμιστικό ρόλο δεν κατάφερε να έχει και γρήγορα βγήκε νοκ άουτ. Οι δε ήττες της είναι όλες στο over 1.5 και ενώ σκοράρει δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Οι Σλοβάκοι που με νίκη τους και συνδυασμό αποτελεσμάτων προκρίνονται είναι καλύτερη ομάδα, δυνατή και πιστή στο παιχνίδι της. Εδώ δεν τίθεται θέμα νίκης αλλά συνδυασμών. 1+over 2.5 στο 1.80 ( Stoiximan).

Πολωνία-Σλοβενία (21:45):

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της Πολωνίας που υποδέχεται την Σλοβενία, η οποία είναι αδιάφορη πλέον και έχει αποκλειστεί. Η Πολωνία πια έχει καταφέρει να κατακτήσει και την πρώτη θέση, υπήρξε σοβαρή και πειθαρχημένη, δυνατή και έκανε όσα και ό,τι έπρεπε. Στηριζόμενη στην απίθανη άμυνά της, που αν δεν κάνω λάθος ήταν η καλύτερη σε όλα τα προκριματικά (!!) με μια καλή επίθεση σε συνδυασμό, προκρίθηκε πανηγυρικά. Δίνει τον τελευταίο αγώνα της σε κλίμα φιέστας μπροστά στον κόσμο της και σίγουρα θα θέλει να γιορτάσει τη νίκη της. Δεν γνωρίζω, αν το σκορ θα λάβει διαστάσεις ή θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα, αλλά η Σλοβενία ιδίως σήμερα και δη εκτός, δύσκολα να της χαλάσει τα σχέδια. Βλέπω άνετη επικράτηση των Πολωνών, δε θεωρώ ότι θα το δουν ως αγγαρεία το παιχνίδι, ελπίζω σε αυτό και στηρίζω εκεί το προγνωστικό του ματς. 1+ng στο 2.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (6/11/2016): ΑΟ Χαλκίς-Παναργειακός 2-0 (video)

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αθλόπολις-Μέσσαπος 1-1

Κώστας Λαγός

Προγνωστικά Sentragoal: Κύπρος – Μαυροβούνιο

eviasports