EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Ερμήλιος: ‘Να διαχειριστούμε σωστά το δύσκολο πρόγραμμα’

Δηλώσεις του προπονητή του ΑΣ Ερμήλιος Δημήτρη Ερμήλιου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Αρτεμησιακό, για την 9η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

‘Είχαμε μια βδομάδα, μετά την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής, να ανασυνταχθούμε ψυχολογικά, να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας, να δουλέψουμε πάνω σε αυτές και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον ζήλο με τον οποίο οι αθλητές μου, νέοι και άνδρες, συμμετέχουν στις προπονήσεις και παίρνουν από αυτές το μεγαλύτερο δυνατό όφελος!

Ο Αρτεμησιακός μας βοήθησε, με την αγωνιστική ποιότητα που τον χαρακτηρίζει, να παίξουμε κι εμείς καλό ποδόσφαιρο.

Βρήκαμε τις λύσεις που χρειάστηκε και κλείσαμε την παρένθεση δύο κακών εμφανίσεων αλλά μιλώντας ειλικρινά η νίκη μας ήταν πιο δύσκολη απ’ ό,τι δείχνει το 3-1.

Έχουμε την ίδια στιγμή κατά νου πως η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία μας θα χάσει την αξία της εάν δεν συνοδευτεί από ανάλογες τις επόμενες αγωνιστικές.

Την βδομάδα που έρχεται πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το δύσκολο πρόγραμμα με το ματς της Κ16 στην Ερέτρια και της ανδρικής στα Αλάτσατα, προσδοκώντας θετικά αποτελέσματα!’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Ελευθερίου: ‘Κατακτήσαμε δίκαια την 1η θέση’

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Πρώτη συνεδρίαση & κοπή πίτας του νέου ΔΣ (photos+video)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος-Ακράτητος Κεχριών 0-1

Κώστας Λαγός