Β΄ ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Ακριτίδης: ‘Να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρία γρήγορα’

Δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟ Πολιτικών Δημήτρη Ακριτίδη, για τη φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ.

‘Είμαστε σε μια ομάδα που πάνε όλα θετικά, εκτός από τη συγκομιδή βαθμών. Όλα τ’ άλλα είναι θετικά, ο ΠΑΟ Πολιτικών είναι μια καλή ομάδα, έχει καλό κλίμα, καλή διοίκηση, καλό γήπεδο, όμως δεν μπορούμε να μαζέψουμε βαθμούς. Πάντα χάνουμε ‘στο παρά ένα’, είτε παίζουμε με τον πρώτο, δεύτερο ή πέμπτο, δεχόμαστε ‘στο παρά μισό’ ένα γκολ και χάνουμε.

Δεν κάνουμε γκολ εύκολα γιατί έχουμε μια ομάδα με παίχτες -εκτός του Τσώκου- που δεν έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Όλα τ’ άλλα παιδιά έχουν παίξει στη Γ’ και στη Β’ κατηγορία κάποιοι, κυρίως ως αναπληρωματικοί.

Κάνουμε λοιπόν χίλια δυο πράγματα, για να τους δώσουμε να καταλάβουν -σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα- τι σημαίνει Α’ και Β’ κατηγορία και πως πρέπει να ‘ναι, καθώς και το πως θα αποκτήσουν εμπειρία άμεσα. Γιατί κατ’ εμέ η εμπειρία είναι ένα πιάτο φαγητό, που όταν στο δώσουν δεν έχεις όρεξη να το φας. Θα πρέπει να αποκτήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα -αυτήν που εννοούν οι άλλοι ότι αποκτάς σε 10 με 15 χρόνια- εμπειρία, αν κόβει το μυαλό σου, σε ένα χρόνο.

Ο ΠΑΟ Πολιτικών είναι μια ομάδα που τώρα φτιάχνεται και χτίζεται. Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαστε η πιο προπονημένη ομάδα της Εύβοιας.

Η διοίκηση προσπαθεί πάρα πολύ και βρίσκονται όλοι νυχτημερόν στο γήπεδο, σε κάθε προπόνηση, γιατί θέλουν να έχουν τα παιδιά της ομάδας από κοντά τους.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ: Προπόνηση τη Δευτέρα 12/11

Κώστας Λαγός

Σχολικοί αγώνες: Το τελευταίο πέναλτι & οι πανηγυρισμοί του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου! (video)

Βησσαρίωνας Νάνος

Γ’ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής (1-2/2)

Κώστας Λαγός
-->