Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Κρόκος: ‘Υπομονή & μεγάλος αγώνας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας’

Δηλώσεις του προπονητή του Αμαρυνθιακού Γιώργου Κρόκου, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα του στον πάγκο της ομάδας της Βάθειας με αντίπαλο τον Λήλαντα Βασιλικού, για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Θεωρώ ότι όταν σου γίνεται μία πρόταση από παιδιά -που τους θεωρώ φίλους- τα οποία γνωρίζεις χρόνια και από ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Αμαρυνθιακός, δεν μπορείς να αρνηθείς.

Είχα ένα χρόνο αποχή από την Εύβοια, ήμουν στη Βοιωτία\. Το ντεμπούτο μου, στην επιστροφή μου στην Εύβοια, με την ομάδα του Αμαρυνθιακού ήταν θετικό, ήταν και η πρώτη νίκη του Αμαρυνθιακού.

Ήταν ένα παιχνίδι που πήγανε όλα καλά, γιατί εκτός απ’ το αποτέλεσμα πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλοί, αν και μας έτυχαν πολλά στο συγκεκριμένο αγώνα. Παρόλο που είχα με την ομάδα μόνο δύο μέρες προπόνησης, πιστεύω τα καταφέραμε μια χαρά και αυτό οφείλεται περισσότερο στους παίχτες, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δώσανε και την ψυχή τους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Και όπως είπα τα καταφέραμε, παρότι μας έτυχαν πολλά, είχαμε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές και μια κόκκινη κάρτα, στον πρώτο μου αγώνα με την ομάδα! Συμβολή στη νίκη είχε και η διοίκηση και φυσικά οι φίλαθλοι, οι οποίοι απ’ το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό έδιναν ώθηση στους παίχτες.

Δεν γνωρίζω ακόμα καλά τους παίχτες, αλλά το καλό είναι ότι την ξέρω και την παρακολουθώ χρόνια την ομάδα του Αμαρυνθιακού, γείτονες είμαστε εδώ, είχα δηλαδή μια καλή εικόνα.

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, γιατί -όπως το λέμε εμείς οι προπονητές- μπορείς να τη θεωρήσεις διπλή αυτή τη νίκη, γιατί βαθμολογικά πέρασες τον Λήλαντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, γιατί βλέπω ότι είναι πολύ δυνατό φέτος το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες, απ’ τον τελευταίο βαθμολογικά μέχρι τον πρώτο. Φυσικά πιστεύω ότι υπάρχουν δύο ομάδες οι οποίες υπερτερούν σε πολλά σημεία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και το ξέρουμε αυτό, είναι τα Ψαχνά και ο Ταμυναϊκός. Από κει και πέρα όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ συναρπαστικό φέτος.

Όσον αφορά την ομάδα μου, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και ότι είναι πολύ καλές όλες οι ομάδες. Προερχόμαστε από τη β’ κατηγορία, αλλά ο Αμαρυνθιακός είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο και έχει ανέβει και άλλες χρονιές στην α’ κατηγορία. Αλλά θέλει τον χρόνο του, θέλει υπομονή και θέλει απ’ όλους έναν μεγάλο αγώνα, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όμως πιστεύω ότι δεν είναι ακατόρθωτο.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μ. Λαπιδάκης: Προπόνηση Κ-6

Μάκης Λαπιδάκης

Photo album απ’ το Νεάπολη-Κάνηθος

Κώστας Λαγός

Μιαούλης Φύλλων: Φιλικό με Ερμήλιο στις 31/8

Κώστας Λαγός
-->