Α' ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΛΕΪ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Γ' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Αϊδίνη με εκπροσώπους ομάδων της Χαλκίδας!

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημαρχείο Χαλκίδας η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη με εκπροσώπους σωματείων του μπάσκετ και του βόλεϊ του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα ασφάλειας και καθημερινότητας στα κλειστά γυμναστήρια της Χαλκίδας, με τους εκπροσώπους των ομάδων να καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις και να τονίζουν πως υπάρχει σαφής πρόοδος εργασιών το τελευταίο διάστημα σε όλα τα γυμναστήρια της πόλης.

Από την πλευρά της η πρόεδρος τόνισε πως θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις με στόχο να δοθούν λύσεις στα περισσότερα ζητήματα το συντομότερο δυνατόν, ενώ σημείωσε πως θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις στο μέλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συλλόγων ΧΒΑ, ΑΕΕΠ Χαλκίδας, ΓΑΣ Ν. Αρτάκης, Αλέξανδρου Αρτάκης, ΟΠΕ Χαλκίδας, ΑΓΕ Χαλκίδας, Ηρακλή Χαλκίδας, Αίαντα Αυλίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας.

Από πλευράς ΔΟΑΠΠΕΧ εκτός της προέδρου συμμετείχαν στη συνάντηση ο αντιπρόεδρος Ν. Ρόγκας, ο Διευθυντής του Οργανισμού Φ. Γκούνης και η Προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος Ε. Μαύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκινάει αντεπίθεση! (ΔΕΙΛΙΝΟ-ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 66-75)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το ΟΠΕΧ-Αμπελόκηποι

Κώστας Λαγός

Όταν Στογιάκοβιτς, Μποντίρογκα υπέτασσαν Σκόλα και Τζινόμπιλι

Νίκος Μποζιονέλος