EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Άρης Αγ. Ιωάννη: Ανακοίνωση παραίτησης Σ. Νικολάου

Ο Σάκης Νικολάου με ανακοίνωση του, παραιτήθηκε και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Άρη Αγίου Ιωάννη.

Αναλυτικά:

‘Καλησπέρα σας,

Πριν αρχίσω θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στο ποδοσφαιριστή μας Φωτιά Βασίλη για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του που αποχώρισε απο το γήπεδο για το νοσοκομείο.

Σήμερα μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας Άρης Αγίου Ιωάννη – Άρτεμις Αγίου Γεωργίου για το πρωτάθλημα Γ΄ ΕΠΣΕ δηλώνω και επίσημα την παραίτηση μου απο την ομάδα του Άρη για προσωπικούς μου λόγους όχι οικογενειακούς, όχι οικονομικούς, όχι επαγγελματικούς αλλά καθαρά ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς λόγους.

Είναι ντροπή να έχω μόνο 11 ποδοσφαιριστές κάθε παιχνίδι και μάλιστα διαφορετικούς με αποτέλεσμα να μην ξέρω πριν τον αγώνα ποιους θα έχω και πως πρέπει να παίξουμε.

Στις προπονήσεις κανένας δεν έρχεται και εγώ ακριβώς γιαυτό θέλω να σταματήσω δεν έχω ποδοσφαιριστές να δουλέψω και δεν μπορώ να φτιάξω τα δικά μου πλάνα.Είμαι εργατικός σαν προπονητής και μ΄αρέσει να δουλεύω στις προπονήσεις πράγμα αδύνατο για τα δεδομένα της ομάδας αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και να κάνω υπομονή.

Δεν μου φταίει κανείς στο Δ/Σ της ομάδας αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές μου που έπαιξαν σήμερα, έδωσαν τα πάντα παίξαμε με 9 ποδοσφαιριστές χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται χάσαμε πέναλτι και χάσαμε ένα παιχνίδι.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και την ήττα σήμερα αλλά δεν μπορώ να δουλέψω στις προπονήσεις και να δώσω δείγματα της δουλειάς μου στο παιχνίδι.

Ευχαριστώ το Δ/Σ και πιο πολύ τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να πηγαίνω στις προπονήσεις και να έχω παίχτες 2 ή 3. Αυτό με κάνει να νιώθω άβολα και να έρχομαι σε δύσκολη θέση και απο την άλλη να πιέζω τους ανθρώπους του Δ/Σ για να ενημερώνω καθημερινά για τα προβλήματα της ομάδας.

Σας ευχαριστώ αν και είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραίτηση μου είμαι υποχρεωμένος να το πράξω γιατί έμαθα να σέβομαι τον εαυτό μου και τους γύρω μου.
Ξέρω πότε πρέπει να σταματάω

Με εκτίμηση,
Σάκης Νικολάου

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (13-14/4)

Κώστας Λαγός

Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων στο Δήμο Χαλκιδέων! (video)

Παναγιώτης Νικολάου

Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση της 1ης φάσης στις 12/8

Κώστας Λαγός