Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ Β΄ ΕΠΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο σωματείων (19/10 & 2/11)

Η πειθαρχική επιτροπή της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης ανακοίνωσε τις ποινές σωματείων από αγώνες στις 19/10 και στις 2/11.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τις ποινές:

■ Στο σωµατείο Α.Σ. ∆ΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ χρηµατική ποινή 100,00 € , καθ’ όσον δεν είχε δηλώσει πιστοποιηµένο προπονητή, ως όφειλε, σύµφωνα µε τα οριζόµενα εις τη διάταξη των α.18 §1 περ. γ’ του ΚΑΠ και α. 11 περ. α΄ του Κανονισµού Προπονητών, ούτε είχε απηλλαχθεί της υποχρεώσεως της αυτής κατ’ α. 6 § 2 περ. α’ του ως άνω Κανονισµού Προπονητών, ως ισχύει, στον αγώνα Πρωταθλήµατος που διεξήχθη την 2α-11-2019 µεταξύ ΦΣΑ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ και Α.Σ ∆ΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.
■ Στο σωµατείο ΑΟ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ χρηµατική ποινή 150,00 €, διά την δυσµενή δηµοσία δήλωσή του (δυσφηµιστική), εις την οποία προέβη διά αναρτήσεώς του εις τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) την 20η-10-2019, καθ’ όσον δεν συµµορφώθηκε εις τας υποδείξεις και οχλήσεις της ΠΕ όπως ανακαλέσει την ως άνω δήλωσή του, διά της θετικής πράξεως της αφαίρεσης της ως άνω δήλωσης από το προφίλ ΑΟ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ που τηρείται στο ως άνω µέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ούτε προέβη σε σχετική ανακοίνωσή του (ανάκλησης) προς το ιστολόγιο (eviagoalblogspot.com) και προς την ιστοσελίδα (eviasports.gr) που αναδηµοσίευσαν την ως άνω δήλωση, όπως την αφαιρέσουν αντιστοίχως, κατά τα ειδικώτερα οριζόµενα στη διάταξη του α. 20Α, 3§ 5 του Πειθαρχικού Κώδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ Όμιλος): Όλο το πρόγραμμα της σεζόν 2019-20

Κώστας Λαγός

ΑΟ Αλατσάτων: Ενίσχυση στην επίθεση με Κ. Μιχαηλίδη

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Καμάρες-Ανάποδος 1-0

Κώστας Λαγός