EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Λουκίσια-Προποντίδα 1-0

Τα Λουκίσια επικράτησαν της Προποντίδας με 1-0, για την έβδομη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Ανοιχτό και αμφίρροπο το παιχνίδι απ’ την αρχή ως το φινάλε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία κυρίως με στημένες φάσεις (απ’ όπου προέκυψαν κάποια σουτ εντός αντίπαλης περιοχής, χωρίς όμως κάποιο απ’ αυτά να βρει στόχο). Ο ΑΟΛ τελικά ήταν αυτός που πήρε τη νίκη χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που κέρδισε ο Ξουρίκης) του Ισαλλάρι στο 13ο λεπτό, ενώ στο 75′ ο Ξουρίκης δεν μπόρεσε σε φάση τετ-α-τετ να ‘κλειδώσει’ τη νίκη της ομάδας του, με την ‘Μπάρτσα’ να εντείνει την πίεση της στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως ν’ αλλάξει το 1-0 ως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Ρέτσας-Μούρτικας.

ΓΚΟΛ: 13′ Ισαλλάρι.

Λουκίσια (Κώστας Παπαρίδης): Βυργιώτης, Κόλλιας, Καρβέλης, Μακρής, Καρατζάς, Νικολάου, Τζαφέρης (69′ Φρούσης), Λουκατζίκος, Σ. Σταθαράς (86′ Τουλίτσης), Ισαλλάρι, Ξουρίκης.

Προποντίδα (Παναγιώτης Σκόνδρας): Κουσκούτης, Σαμαράς (79′ Σόλκα), Χρυσοστάλης, Π. Μωραΐτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Αθανασίου (81′ Παρακάτης), Αναγνώστου (57′ Καραμούζης), Γκιόσι, Δουρμούσογλου (72′ Τσακλάνος), Στούπας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Έραπος-Ανάποδος 2-1

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Χωρίς εκλογές και η σημερινή ΓΣ-ενδιαφέρον από Ν. Ρόγκα

Κώστας Λαγός

ΑΓΕ Χαλκίδας: Απέκτησε τον Αλ. Στεφάνου

Κώστας Λαγός