Η Αρτάκη αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Θύελλα Ραφήνας με 0-0, για την έβδομη αγωνιστική του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Εύβοιας στάθηκε πολύ καλά και είχε στην επανάληψη δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με σουτ του Σπανού στο 52′ και του Λούκα στο 88′, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στις δυο περιπτώσεις να λειτουργεί σωτήρια για την εστία των γηπεδούχων.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στεργιώτης (Αθηνών)/Γενναίος (Αθηνών)-Βαξαβανέλλης (Αθηνών).
Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Πάντος, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Μανδύλης Σχίζας, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης, Ντόσκας, Ματσαδές, Δημητρίου (80′ Ζέκιο), Σουλτανίδης (68′ Κανελλόπουλος)
Αρτάκη (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (78′ Μπαλαμπάνης), Ντελέκος, Σπανός (85′ Λούκας), Βεζιρτζόγλου (66′ Πατερίτσας), Τσίγκας.