EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο παραγόντων-σωματείων (20/10)

Η πειθαρχική επιτροπή της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης ανακοίνωσε τις ποινές παραγόντων-σωματείων από αγώνες στις 20/10.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τις ποινές:

■Στο  σωματείο Α.Σ. ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ χρηματική ποινή 100,00 €, καθ’ όσον δεν είχε δηλώσει πιστοποιημένο προπονητή, ως όφειλε, σύμφωνα με τα οριζόμενα εις τη διάταξη των α.18 §1 περ. γ’ του ΚΑΠ και α. 11 περ. α΄ του Κανονισμού Προπονητών, ούτε είχε απηλλαχθεί της υποχρεώσεως της αυτής κατ’ α. 6 § 2περ. α’ του ως άνω Κανονισμού Προπονητών, ως ισχύει, στον αγώνα Πρωταθλήματος που διεξήχθη την 20η-10-2019 μεταξύ Α.Σ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.

■Στο σωματείο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ, καθ’ όσον δεν κατήλθε όπως αγωνισθεί εις την αναμέτρηση του αγώνος Γ’ Κατηγορίας κατά την 20η-10-2019 μεταξύ ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΥ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και με χρηματική ποινή 50,00€, σύμφωνα με τα οριζόμενα εις τη διάταξη των α.17 § 2 του ΚΑΠ, ως ισχύει.

Επιπρόσθετα, το ως άνω σωματείο, ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ, εφόσον δεν κατήλθε όπως αγωνισθεί σε τρεις (3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης,αποβάλλεται με απόφαση της ΠΕ, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα εις τη διάταξη του α. 17 § 3 του ΚΑΠ, ως ισχύει.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αμαρυνθιακός-Άγιος Λουκάς 2-5

Κώστας Λαγός

Ωδή στο πολωνικό… τανκ ονόματι Λεβαντόφσκι

koubanezos.gr

Ηρακλής Ψαχνών: Απέκτησε τον Π. Τσούτση

Κώστας Λαγός