Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Β. Τσιμιχόδημος: ‘Στόχος της Τριάδας ν’ αλλάξει λίγο επίπεδο’

Δηλώσεις του προπονητή του Παντριαδικού Βασίλη Τσιμιχόδημου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Χαλκίς, για την πέμπτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Η νίκη επί του ΑΟ Χαλκίς είναι σημαντική για την ομάδα της Τριάδας σ’ ότι αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να υπάρχει πάντα σεβασμός μεγάλος σε ένα όνομα όπως είναι ο ΑΟ Χαλκίς και θα πρέπει πάντα να κοιτάμε όχι να κερδίζουμε έναν δυνατό και ισχυρό αντίπαλο, αλλά εμείς οι ίδιοι να είμαστε ισχυροί. Πολλές φορές ομάδες που υποβιβάζονται από την κατηγορία, κερδίζουνε κάποια παιχνίδια πολύ σημαντικά, εστιάζουν να κερδίσουν τον ΑΟ Χαλκίς ή τα Ψαχνά ή τον Ταμυναϊκό ή την Αρτάκη κτλ και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα υπολείπονται, σ’ ότι αφορά τη συγκέντρωση, το κίνητρο. Για μένα είναι μια νίκη σε έναν αγώνα πρωταθλήματος.

Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να ‘μαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε. Βρήκαμε μια ομάδα που ήτανε πολύ καλά δομημένη με κενά, με αδυναμίες. Είχαμε δει λίγο τον ΑΟ Χαλκίς στα προηγούμενα παιχνίδια πως παίζει, τα δυνατά του σημεία και τα αδύνατα του. Είναι μια ομάδα που θα πρέπει όλοι να τη σεβόμαστε και παρόλα αυτά θα πρέπει να προσπαθούμε να κερδίσουμε, όπως και σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία στην ουσία και στην κυριολεξία, ήταν και είναι απροετοίμαστη. Μια ομάδα που μέσα από όλα τα προβλήματα αυτά που αντιμετώπισε διοικητικά, ξεκίνησε πολύ αργά την προετοιμασία της, άρα δεν έχει την βάση και την υποδομή, σε κομμάτια που έχουνε να κάνουνε με τον προσανατολισμό τους και τη φυσική τους κατάσταση.

Επικεντρώσαμε εμείς στο κομμάτι αυτό. Το σκορ δείχνει 2-1, ίσως θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο για μας, αλλά όμως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα η οποία μπορεί στο μέλλον και στα επόμενα παιχνίδια να ανεβάσει την απόδοση της. Ήταν μια σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Απλά τον βρήκαμε σε μία στιγμή αδυναμίας. Ίσως στο μέλλον, δηλαδή μετά από 20-30 ημέρες, η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς να είναι διαφορετική, γιατί έχει την ποιότητα.

Για μας σαν Τριάδα είναι για μας σημαντική βαθμολογική και μόνο νίκη, γιατί προερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες και αυτό μας δίνει στον ψυχολογικό τομέα κάποιο καλό πάτημα.

Θέλω να πω για την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς ότι πρέπει να έχει υπομονή και να στηρίξει τους ανθρώπους που έχει στο προπονητικό τιμ και τα παιδιά, γιατί είναι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν τις προπονήσεις των άλλων ομάδων στα πόδια τους, λόγω συγκυριών. Όμως πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα αυτή μπορεί να είναι τελείως διαφορετική ομάδα και να λέμε ότι η νίκη αυτή για μας τον Παντριαδικό, είναι πάρα πολύ σημαντική.

Νομίζω ότι ο στόχος της Τριάδας στη φετινή χρονιά είναι να αλλάξει λίγο επίπεδο, όσον αφορά τη νοοτροπία της και το τι θέλει να κάνει και τι στόχο έχει. Η Τριάδα είναι μία ομάδα η οποία το ταβάνι της είναι στην α’ κατηγορία και πρέπει στην α’ κατηγορία πάντοτε -και αυτή είναι η προσπάθεια μας- να είναι ανταγωνιστική και να μην είναι μια ομάδα η οποία ανεβαίνει και κατεβαίνει κατηγορίες. Αυτό το πράγμα πιστεύω οι άνθρωποι της διοίκησης του Παντριαδικού, που είναι πάρα πολύ αξιόλογοι, το έχουν καταλάβει και απλώνουν το χέρι τους μέχρι εκεί που φτάνουν. Θεωρώ ότι προσπαθούν να φτιάξουν μια ομάδα αυτού του είδους. Βέβαια πάντοτε λέμε ότι ο χρόνος αποδεικνύει τα πάντα.

Η φετινή ομάδα της Τριάδας είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και σε ποιότητα. Είναι μια άγουρη ομάδα. Σήμερα στην ενδεκάδα της Τριάδας, αν εξαιρέσω τρεις ποδοσφαιριστές (Μπαϊμπάκης, Γούναρης, Ξιφαράς), όλοι οι άλλοι είναι 20 και κάτω. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Λέμε και συζητάμε με τη διοίκηση της Τριάδας, ότι θα έχουμε τα σκαμπανεβάσματα μας σε απόδοση λόγω ηλικίας. Δηλαδή στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λήλα, ήμασταν απαράδεκτοι. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να είμαστε ακόμα καλύτεροι ή μπορεί να ‘μαστε πάλι κακοί. Αυτό το κομμάτι λόγω ηλικίας, δεν σταθμίζεται πάρα πολύ εύκολα. Όμως πιστεύω οι άνθρωποι αυτοί της διοίκησης, έχουν καταλάβει το ρόστερ που έχουνε στην ομάδα τους. Είναι μια ομάδα που έχει 21-22 ποδοσφαιριστές που είναι στην προπόνηση και αυτό το μόνο που πράγμα που μπορεί να σου δίνει είναι ευχαρίστηση, ότι μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας, όχι προς τα κάτω, λόγω του νεαρού της ηλικίας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη και λέω πάντα ότι όχι επειδή κέρδισες τον ΑΟ Χαλκίς, αλλά όπως είπα γιατί είναι πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά. Τον ΑΟ Χαλκίς πρέπει όλοι να τον σεβαστούμε γιατί είναι η ιστορία του νομού μας και είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Αποτελέσματα & βαθμολογία (6η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (24/5/2014): Κέρκυρα-Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (video)

eviasports

Photo album απ’ το ΠΑΟ Κανήθου-Αθλόπολις

Κώστας Λαγός
-->