EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πισσώνας-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-0

Ο Πισσώνας κέρδισε τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 2-0, για την τρίτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουστάκα στο 68ο λεπτό, ενώ στο 83′ ο Μ. Αντωνίου -που είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι- σημείωσε το δεύτερο γκολ της ‘Φορτούνα’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τα έσοδα απ’ τον αγώνα ήταν 587 ευρώ, τα οποία –όπως είχε ανακοινώσει ο Πισσώνας– θα δοθούν για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Η διοίκηση του Πισσώνα εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία στον αγώνα του κ. Ψαθά και της κ. Γκόγκου: ‘Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά  και την αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου-Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάνα Γκόγκου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο παιχνίδι της ομάδας μας’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς/Ιωάννου-Λειβαδιτάκης.

ΓΚΟΛ: 68′ Μουστάκας, 83′ Μ. Αντωνίου.

Πισσώνας (Βασίλης Ντέμης): Στόγιος, Κόκα, Ε. Τρίκκας, Α. Αντωνίου, Π. Τρίκκας, Χρυσός (63′ Βογιατζής), Νιάρχος (67′ Τοτός), Καρράς, Μουστάκας, Τσώκος, Παπαχριστόπουλος (79′ Μ. Αντωνίου).

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Γιάννης Οικονόμου): Μιχαήλ, Κατής, Αθανασίου, Σίδερης, Τσιαρβούλας, Γκάγκαρης (78′ Σεφερλής), Φούρλης, Σόλα, Οικονόμου (60′ Τζίδρας), Τσέτα (72′ Πέτσας), Ράνα.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ: Πανόραμα (8/11)

eviasports

Σαν Σήμερα (5/1/2014): Καστέλλα-Δύστος 1-1

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (27/1/2023)

eviasports