Ο Πισσώνας κέρδισε τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 2-0, για την τρίτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουστάκα στο 68ο λεπτό, ενώ στο 83′ ο Μ. Αντωνίου -που είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι- σημείωσε το δεύτερο γκολ της ‘Φορτούνα’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Τα έσοδα απ’ τον αγώνα ήταν 587 ευρώ, τα οποία –όπως είχε ανακοινώσει ο Πισσώνας– θα δοθούν για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.
Η διοίκηση του Πισσώνα εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία στον αγώνα του κ. Ψαθά και της κ. Γκόγκου: ‘Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά και την αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου-Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάνα Γκόγκου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο παιχνίδι της ομάδας μας’.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς/Ιωάννου-Λειβαδιτάκης.
ΓΚΟΛ: 68′ Μουστάκας, 83′ Μ. Αντωνίου.
Πισσώνας (Βασίλης Ντέμης): Στόγιος, Κόκα, Ε. Τρίκκας, Α. Αντωνίου, Π. Τρίκκας, Χρυσός (63′ Βογιατζής), Νιάρχος (67′ Τοτός), Καρράς, Μουστάκας, Τσώκος, Παπαχριστόπουλος (79′ Μ. Αντωνίου).
Ολυμπιακός Χαλκίδας (Γιάννης Οικονόμου): Μιχαήλ, Κατής, Αθανασίου, Σίδερης, Τσιαρβούλας, Γκάγκαρης (78′ Σεφερλής), Φούρλης, Σόλα, Οικονόμου (60′ Τζίδρας), Τσέτα (72′ Πέτσας), Ράνα.