EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Καθενοί-Πισσώνας 0-3

Ο Πισσώνας κέρδισε τους Καθενούς με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Ξεχωριστή η αναμέτρηση για την ΑΕ Καθενών, που έδωσε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά την επιστροφή της στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, κάτι που το συνδύασε με την παρουσία του παλαίμαχου μεγάλου άσου της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε έναν παλιό ποδοσφαιριστή των Καθενών, τον Βασίλη Κούκουρα.

Ο Κώστας Νεστορίδης τίμησε με την παρουσία του το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Καθενών και βράβευσε τον Βασίλη Κούκουρα

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τέρμα του Τρίκκα, ενώ στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος με δύο γκολ στο 69′ και στο 76′ ‘σφράγισε’ την επικράτηση της ‘Φορτούνα’. Απ’ το 49′ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσώκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαμάτας/Αντωνίου Χ.-Παππάς.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 49′ Τσώκος.

ΓΚΟΛ: 16′ Τρίκκας, 69′ & 76′ Παπαδόπουλος.

Καθενοί: Κρητικός, Λύρας, Α. Καρκαλής (90′ Μάλλιαρης), Ηλίας (56′ Μπελίτσος), Τσώκος, Παπακυριακού, Σκριβάνος (55′ Μπασινάς), Νικολακόπουλος, Σολογιάννης, Φεϊζόλη, Ν. Καρκαλής (50′ Σούρλας).

Πισσώνας (Βασίλης Ντέμης): Στόγιος, Κόκα (62′ Νικολάου), Μαρίνος (46′ Σαρρής), Βογιατζής (71′ Αντωνίου), Τρίκκας, Χρυσός, Παπαδόπουλος, Καρράς, Μουστάκας, Τσώκος, Νιάρχος (51′ Παπαχριστόπουλος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Σταυρού (photos)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (1/6/2014): Παρνασσός-Αρτάκη 2-0 (video)

eviasports

Γ’ Εθνική: Στις 27/9 η κλήρωση

eviasports