EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Ελλήσποντος-ΑΟ Χαλκίς 2-1

Ο Ελλήσποντος επικράτησε του ΑΟ Χαλκίς με 2-1, σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Οι ‘νεραντζούρι’ άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τέρμα του Πετρογιάννη. Στο 29′ ο Καρβελάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για καθυστέρηση) και άφησε τους φιλοξενουμένους με αριθμητικό μειονέκτημα από νωρίς. Η ομάδα της Λαμψάκου πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε με γκολ του Κουζούλογλου στο 39′ και στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης ο Ντούμας ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ελλήσποντο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Έγιναν επεισόδια στα τελευταία λεπτά του αγώνα στις εξέδρες, μεταξύ οπαδών, με αποτέλεσμα να έρθουν στο γήπεδο δυνάμεις της αστυνομίας, σε χρονικό σημείο που η ένταση είχε εκτονωθεί σε μεγάλο βαθμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Αντωνίου Χ.-Μούρτικας.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 29′ Καρβελάς.

ΓΚΟΛ: 39′ Κουζούλογλου, 49′ Ντούμας-17′ Πετρογιάννης.

Ελλήσποντος (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Γιαλός (68′ Σιγανός), Μπουρίκας (90’+ Μάλλιαρης), Γεωργίου, Ντούκα, Χιούσκα, Νικολάου (90’+ Αλαφάκης), Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ντούμας (75′ Νάνος), Μαρίνος.

ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Τζάβρας, Γκούβερος (72′ Θανάσης), Τόλης, Τσούτης, Ταψής, Καρβελάς, Καραχάλιος, Πετρογιάννης (53′ Τσίμπος), Μπασινάς, Τρεπεκλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Οι διαιτητές με Αστέρα Ρεθύμνου (6/2)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (5/3/2011): Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών 3-1 (video)

eviasports

Σαν Σήμερα (16/4/2016): Αρτάκη-Αιδηψός 3-1

eviasports