EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Παντριαδικός 2-0

Η Δροσιά επικράτησε του Παντριαδικού με 2-0, σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας Εύβοιας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 67ο λεπτό με διπλή προσπάθεια του Τζέμου μέσα στην περιοχή, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μαστροκώστα και στο 87′ ο Βαρσαμάς αξιοποίησε πάσα του Αγγελάτου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η ομάδα της Τριάδας είχε ευκαιρίες να σκοράρει και ν’ ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Μπαϊμπάκη και με μια εκτέλεση φάουλ του Λούρου που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Δάλλας-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 67′ Τζέμος, 87′ Βαρσαμάς.

Δροσιά (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Οικονομίδης, Τουλίτσης (88′ Νάνος), Σεϊνταράσι, Κνέζεβιτς, Προβής (25′ Αγγελάτος λ.τ.), Τζαφέρος, Αργυρός (66′ Τζέμος), Ζαχαριάς, Ελευθερίου (90’+2′ Σουλιωτάκης), Βαρσαμάς, Μαστροκώστας.

Παντριαδικός (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Γούναρης, Ματράκας (87′ Καρατζάς), Πασάι, Μπαϊμπάκης (87′ Παπακωνσταντίνου), Λούρος, Πατερίτσας (77′ Μυτάκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (8/2/2012): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αυλωνάρι 3-1

eviasports

Παλαίμαχοι Αφρατίου: Με επιτυχία το φιλικό με Παλαίμαχους Μικτής Εθνικής Ελλάδας (photos)

Άγγελος Αγαπητός

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (26-27/2)

Παναγιώτης Νικολάου