Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Καρβέλης: ‘Τα ντέρμπι δεν καθορίζουν από μόνα τους τον πρωταθλητή’

Δηλώσεις του προπονητή του Ταμυναϊκού Γιάννη Καρβέλη, ενόψει του αγώνα ντέρμπι της ομάδας του με τον Ηρακλή Ψαχνών, για την τρίτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Εντάξει θα θελήσουμε τη νίκη, θα την θελήσουν και εκείνοι, παρά πολύ λογικό αυτό. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Εκεί, σ’ ένα τέτοιο ματς, επειδή είναι τρίτη αγωνιστική, τα περιθώρια διορθώσεων και για τις δυο ομάδες είναι πάρα πολλά.

Θεωρώ, επιτρέψτε μου, ότι συνήθως τα πρωταθλήματα κρίνονται σε σχέση με τη συγκομιδή βαθμών που κάνεις με τις υπόλοιπες ομάδες. Γιατί στα περισσότερα ντέρμπι οι βαθμοί σχετικά μοιράζονται, Και πέρσι μία νίκη έκανε η Αρτάκη, μία νίκη ο Ηρακλής. Εάν υπάρξει μια ομάδα που θα καθαρίσει αυτά που έχουν -ας το πούμε έτσι- τον χαρακτήρα των πιο εύκολων παιχνιδιών και έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλά επίπεδα, νομίζω ότι τα ντέρμπι, ναι θα έχουν έναν χαρακτήρα πάνω στην ψυχολογία, αλλά δεν θα καθορίσουν από μόνα τους εν κατακλείδι την έννοια του πρωταθλητή.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ Εθνική: Στις 11/9 η κλήρωση των ομίλων

Κώστας Λαγός

ΕΠΟ: Επιστολή από FIFA/UEFA

eviasports

Θανάσης Κούτος: Ιερές σκιές… στα τρίσβαθα της ιστορίας

Θανάσης Κούτος