EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ο μεγάλος τελικός των Drift Kings επιστρέφει στις Σέρρες: Νέο όνομα, κοινή ιστορία!

Το φθινόπωρο της περσινής χρονιάς, 2018, έλαβαν μέρος για 2η συνεχή φορά στις Σέρρες, οι τελικοί του Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, King of Europe & King of Nations, αντίστοιχα, σε μία sold-out διοργάνωση που κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις προσφέροντας ατελείωτο θέαμα και υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Το τελείωμα του επικού εκείνου διημέρου μάλιστα, ακολούθησε μία ανακοίνωση που κίνησε την περιέργεια τόσο του κοινού, όσο και του Τύπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, για πρώτη φορά στην 15ετή ιστορική πορεία του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ότι: «η χρονιά του 2019 θα ήταν επαναστατική», επιφυλάσσοντας πόσες εκπλήξεις για το μέλλον, ξεκινώντας από την ομαδοποίηση του Ευρωπαϊκού (King of Europe) και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (King of Nations), κάτω από την ομπρέλα του ολόφρεσκου, βελτιωμένου “Drift Kings International Series”.

Φέτος, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο τελικός των Drift Kings, και η είδηση αυτή συνεπάγεται ευχάριστα νέα σε πολλά επίπεδα. Αφενός, οι fans του drift θα έχουν άλλη μία ξεχωριστή ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου να εκτελούν φαντασμαγορικά ατομικά περάσματα και επεισοδιακές μάχες, σε μία διαρκή προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής.

Αφετέρου, τα πολλαπλά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της διοργάνωσης και την κάλυψη του αγώνα, θα έχουν ως αποτέλεσμα την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την ανάδειξη των υποδομών που υπάρχουν στην χώρα και μπορούν να υποστηρίξουν άρτια την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, σε ένα ευρύ κοινό που ξεπερνά τα όρια της Ευρώπης και εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να είμαστε όλοι εκεί, να υποστηρίξουμε τις ελληνικές συμμετοχές και να μεταδώσουμε δυνατά τον δικό μας παλμό, σε ένα επικό φινάλε μιας ποικιλόμορφης, άκρως ανταγωνιστικής χρονιάς!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λασκαράκης για αναδιάρθρωση: Η ΕΠΟ θα περιμένει και θα… αποφασίσει

eviasports

Ξεκίνημα για παίδες και εφήβους της ΧΒΑ! (pics)

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (6/4/2014): Μακρυκάπα-Προποντίδα 1-0 (video)

eviasports