EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αυλωνάρι-Παντριαδικός 1-1

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Αυλωνάρι, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παντριαδικό, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι ‘κιτρινόμαυροι’ πήγαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το προβάδισμα, χάρις στο τέρμα του Μπράχα στο 44′, με σουτ -αξιοποιώντας ωραία κάθετη πάσα του Πέππα- που έστειλε την μπάλα πρώτα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 63′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καρλή, ενώ στη συνέχεια η ομάδα της Τριάδας πίεσε για την ισοφάριση, κάτι που τελικά το κατάφερε στο 72′ με τον Ματράκα, που αφού έκλεψε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή με συρτό σουτ σκόραρε. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, είχαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως το 1-1 ν’ αλλάξει ως το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Σπανός-Πασχαλίδης

ΓΚΟΛ: 44′ Μπράχα-72′ Ματράκας.

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Γ. Κούκης (46′ Μανδράκας), Παππάς, Καρατζάς, Β. Κοκκάλας, Φωτιάς, Γ. Κοκκάλας (58′ Καρλής), Πέππας, Μπράχα, Καράπας, Μακρής (78′ Τσαλιαγκός).

Παντριαδικός (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Γούναρης (90′ Παπακωνσταντίνου), Ματτράκας (86′ Μυτάκης), Πασάι, Μπαϊμπάκης, Λούρος, Πατερίτσας (82′ Χρόνης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Παράγοντες τότε και σήμερα… (μέρος 3o)

Θανάσης Κούτος

Drift: Βίντεο του ‘Spinnerakou’ από Λουτράκι

Μιχάλης Πράσινος

Σαν Σήμερα (15/4/2018): Μακρυκάπα-Όλυμπος Γυμνού 1-1

eviasports