Αγαπημένα ΡΟΗ Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β. Βούλγαρης: ‘Αποχωρώ από την προεδρία & ο Μιαούλης Φύλλων απ’ το πρωτάθλημα’

Με δηλώσεις του ο Βασίλης Βούλγαρης ανακοινώνει την αποχώρηση του από την προεδρία του Μιαούλη Φύλλων και της ομάδας του από το πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή του αγώνα της ομάδας των Φύλλων με την Προποντίδα.

Αναλυτικά:

‘Νιώθω αηδιασμένος με την κατάντια του ευβοϊκού ποδοσφαίρου και με την ανοχή που έχουν ορισμένοι, την ποδοσφαιρική ασυλία που έχουν κάποιοι. Δεν μπορεί να φεύγουμε απ’ το γήπεδο στις 9 και 10 γιατί θέλει ο Κουσκούτης να γράφει ποίημα και να φωνάζει τον αρχηγό του και να του λέει τι να γράψει. Και όσον αφορά την αστυνομία, την φώναξα εγώ για να μαζέψουμε τον κόσμο, γιατί σε ένα παιχνίδι που έγινε με το Μπούρτζι είχαμε 500-600 άτομα στην εξέδρα, δεν άνοιξε ούτε μύτη, δεν έγινε το παραμικρό, ήτανε γιορτή ποδοσφαίρου, το ίδιο είχαμε σήμερα, τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και όταν ο Κουσκούτης βλέπει αυτό που έκανε ο δικός του παίχτης, βρίζει τους δικούς μας φιλάθλους, με σκοπό να προκαλέσει αναταραχή για να πηδήσει μέσα από τα κάγκελα, να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής. Δεν μπήκε κόσμος μέσα, οι μόνοι που πέρασαν ήμουνα εγώ με τους παίχτες εκτός 18δας, που τους έχω ορίσει πάντα περιφρούρηση και δεν αφήσαμε κανέναν να μπει μέσα. Έχει γράψει ο διαιτητής ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να απομακρύνει τους εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι δεν επηρέασαν σε τίποτα.

Νιώθω αηδιασμένος και όπως ανέφερα και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν περπατάει έτσι το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Εάν δεν αλλάξει κάτι είναι κρίμα, γιατί υπάρχουνε 16χρονα και 17χρονα που παίζουν σε ομάδες και μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή τους.

Αποχωρώ και εγώ από την προεδρία και αποχωρεί και ο Μιαούλης Φύλλων απ’ το πρωτάθλημα.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ. Καλλιμάνης: ‘Η μπάλα σε τιμωρεί όταν δεν βάζεις γκολ’

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Κύμη 2-3

Κώστας Λαγός

Π. Βασιλόπουλος: ‘Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας’

Κώστας Λαγός
-->