Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευβοϊκός ΓΑΣ: Χαμαλίδη, Χατζηαλεξίου & Πολυκαρπίδη σε πρόγραμμα επίλεκτων κολυμβητριών

Τρεις αθλήτριες του Ευβοϊκου ΓΑΣ (Αναστασία Χαμαλίδη, Γεωργία Χατζηαλεξίου, Ειρήνη Πολυκαρπίδη), επιλέχτηκαν για τις επιδόσεις τους σε πρόγραμμα επίλεκτων κολυμβητριών της ΚΟΕ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Ευβοϊκού:

‘Σε συνέχεια των προηγούμενων ετών, η ΚΟΕ, υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα επιλέκτων κολυμβητών / τριών (Sports Excellence), ηλικίας 12-15 ετών, δηλαδή των γεννηθέντων τα έτη 2005-08.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), μετά από αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος μετέχουν, οι τεχνικοί της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, Νίκος Κραουνάκης, Νίκος Γέμελος, Κώστας Τζιλιβάκης, Δημήτρης Αθυμαρίτης, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Σπύρος Γιαννιώτης, Γιάννης Ορφανίδης (νότια Ελλάδα), Βαγγέλης Βούλτσος, Τάσος Παπαδόπουλος (βόρεια Ελλάδα).

Μετέχουν επίσης οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί – σωματειακοί τεχνικοί των κολυμβητών / τριών που εντάσσονται στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η έναρξη των πρώτων αξιολογήσεων για τη φετινή περίοδο, θα γίνει για την Αττική, στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Αττικό Νοσοκομείο (Σουκάκειο Ίδρυμα).

Από τον Ευβοϊκό Γ.Α.Σ. επιλέχθηκαν για τις επιδόσεις τους η Χαμαλίδη Αναστασία (γεν. 2005) , η Χατζηαλεξίου Γεωργία (γεν. 2006) και η Πολυκαρπίδη Ειρήνη (γεν. 2008).’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ: Οι διαιτητές με Θεσσαλία

Κώστας Λαγός

Ιστορικό «Klasychne» στο Κίεβο, σε κοινή έδρα και δίχως κόσμο

Νίκος Μποζιονέλος

Photo album απ’ το Αθλόπολις/Αλάτσατα-Αρτάκη

Κώστας Λαγός
-->