Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

2o Regularity Rally Ευρίπου (photos)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15/9 το 2ο Regularity Rally Ευρίπου, από τη λέσχη κλασσικού αυτοκινήτου ‘Classic Microcars Club’, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Το σχετικό δελτίο τύπου των διοργανωτών:

‘Τα μέλη του Δ.Σ της Classic Microcars Club θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο 2ο Regularity Rally Ευρίπου, τόσο όσους συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, διανύοντας χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών, όσο και όσους συμμετείχαν στη στατική έκθεση ιστορικών οχημάτων που πραγματοποιήθηκε στο «στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδος. Σε άριστη συνεργασία με τις τοπικές αρχές, Δήμος Χαλκιδέων, Λιμενικό Ταμείο και Λιμεναρχείο, επιτεύχθηκε η διεξαγωγή μιας γιορτής του ιστορικού αυτοκινήτου στη πόλη της Χαλκίδας, την οποία απόλαυσαν κάτοικοι και επισκέπτες, ανεβάζοντας ακόμα υψηλότερα τις προσδοκίες για το 3ο Regularity Rally Ευρίπου σε 12 μήνες. Φυσικά ευχαριστούμε και όσους συνέβαλλαν επικουρικά, στη κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση, όπως τους κριτές των ειδικών διαδρομών και τους «αφανείς ήρωες» που επιμελήθηκαν όλων των οργανωτικών και διαδικαστικών θεμάτων, καθώς και τους χορηγούς μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους της λέσχης μας για το πρωί της Κυριακής, 13 Οκτωβρίου, στη πίστα της Κερατέας, όπου σε απόλυτα ασφαλείς και ελεγχόμενες συνθήκες θα μπορέσουμε να «παίξουμε» και να χαρούμε τις ιστορικές μηχανοκίνητες αγάπες μας (θα ακολουθήσουν δελτία τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες).’

Δείτε τ’ αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ και φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ από τα έργα στο κλ. Ιστιαίας!

Παναγιώτης Νικολάου

Αλ. Θεοδώρου: ‘Αν δεν αλλάξει κάτι θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα’

Ο Γιώργος Λάμπρου στα ’90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις’ (video)

Κώστας Λαγός