Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Γιώργου Νίκα, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού προετοιμασίας της ομάδας του με τις Νηρηίδες.
‘Ήταν το πρώτο φιλικό μας, είδαμε κάποια πράγματα και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα και συνεχίζει η ομάδα τη δουλειά της.
Κρατάμε χαμηλά τα κεφάλια, έχουμε δουλειά ακόμα και στόχος είναι μέσα από τέτοια παιχνίδια να βλέπουμε και να διορθώνουμε τ’ αρνητικά μας, όσο καλά και αν παίζουμε. Δεν μας ενδιαφέρουν τ’ αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, μας ενδιαφέρει να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε και που έχουμε φτάσει αυτές τις τρεις εβδομάδες που κάνουμε προετοιμασία.
Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα εύχομαι να έρθουν και τ’ αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Λαμίας για τη φιλοξενία.’