Ο Αρτεμησιακός επικράτησε των Ωρεών με 3-1 και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Νίκος Δαφνής’.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με τέρμα του Ν. Καρακάξη και στο 55′ ο Κ. Δημουλάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με το γκολ του Σταματάκη στο 79′ ουσιαστικά οι γηπεδούχοι ‘κλείδωσαν’ τη νίκη-πρόκριση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χαλκιά να σκοράρει για τους Ωρεούς και να μειώνει σε 3-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννου/Ρουμπής-Παυλάτος.
ΓΚΟΛ: 32′ Ν. Καρακάξης, 55′ Κ. Δημουλάκης, 79′ Σταματάκης-90’+2′ Χαλκιάς.
Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης): Παναγιωτόπουλος, Διαμαντής (51′ Ι. Καρακάξης), Κοντζιάς, Ψύλλος, Μεταξιώτης (51′ Σταματάκης), Ανέστης, Β. Δημουλάκης, Στραφιώτης (77′ Ευσταθίου), Ν. Καρακάξης, Αγγελόπουλος, Κ. Δημουλάκης (69′ Λάβας).
Ωρεοί: Αλεξίου (59′ Κούκης λ.τ.), Καραδημήτρης, Φαράντος, Μαργέτης, Αθανασίου, Κομνηνός, Μούστος (34′ Χαλκιάς λ.τ.), Πανταζής, Ζουζουλής, Ι.Φ. Μαυρούτσικος, Μπαλάνος.