Αγαπημένα ΡΟΗ ΒΟΛΕΪ

ΟΠΕ Χαλκίδας: Κάρτα φιλάθλου για τη σεζόν 2019-20

Ο ΟΠΕ Χαλκίδας ανακοίνωσε την κυκλοφορία κάρτας φιλάθλου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΧ:

‘Ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Χαλκίδας υπερήφανα παρουσιάζει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Η Κάρτα Φιλάθλου έρχεται να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο που θα ενώσει την αθλητική οικογένεια του Ο.ΠΕ.Χ. με όλους όσους δίνουν οντότητα στην προσπάθεια που γίνεται από το Σύλλογό μας για τη προαγωγή των αθλητικών ΄΄πραγμάτων΄΄ της Χαλκίδας αλλά κυρίως για τη δημιουργική και υγιή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τις οικογένειες των αθλητών, τους χορηγούς – υποστηρικτές μας και εν γένει όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της πόλης μας.

Επειδή πάγια και αδιαπραγμάτευτη πρόθεσή μας είναι, τα έσοδα του Συλλόγου να έχουν ανταποδοτικότητα ως βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στους αθλητές μας, η Κάρτα Φιλάθλου βγαίνει στην κυκλοφορία ως ‘’όχημα’’ που θα φέρει το σύλλογό μας πιο κοντά στην οικονομική υγεία και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Η Κάρτα Φιλάθλου προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 20€.

Θα μπορείτε να την προμηθεύεστε από μέλη της Διοίκησης και τους προπονητές του Συλλόγου και θα έχει ισχύ εκπτωτικού κουπονιού στις προσφορές καταστημάτων και χορηγών που θα συνδεθούν με την προσπάθειά μας..

Οι προσφορές θα αναρτώνται έγκαιρα στη σελίδα μας.

Σαν 1η προσφορά σε όσους προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου, η χορηγός επιχείρηση του Συλλόγου μας, Βιβλιοπωλείο Ζεμπίλη (Κριεζώτου 57 Χαλκίδα, τηλ.: 22210 23430), προσφέρει ετήσια έκπτωση 20% στις αναγραφόμενες τιμές, σε όλα τα σχολικά είδη, σχολικές τσάντες και βοηθήματα καθώς και ειδικές τιμές στα ξενόγλωσσα βιβλία.

Γίνε κι ΕΣΥ κομμάτι της ιστορίας μας!

ΕΛΑ να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη δυναμική που αρμόζει στο Σύλλογό μας και να προσφέρουμε στους αθλητές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ζήτα κι ΕΣΥ το δικό σου μερίδιο στην επιτυχία μας!

Ζήτα την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον
Κο Ράζο Γεώργιο
(Υπ. Επικοινωνίας Ο.ΠΕ.Χ.)
Τηλ.: 6983507138
Εκ του Δ.Σ Ο.ΠΕ.Χ’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 77-51

Κώστας Λαγός

Αβαντίδες: Φιλικό με ΑΕΖΙΓ την Κυριακή 29/9

Κώστας Λαγός

Γ. Βοϊλάκης: ‘Να ξεκινήσουμε να κάνουμε ξανά αυτο που αγαπάμε!’

Κώστας Λαγός