EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Χαλκίδα για τη Euroleague Γυναικών Ολυμπιακός-Μονπελιέ!

Στο κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα θα υποδεχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού την Γαλλική Μονπελιέ, διεκδικώντας την πρόκρισή της στη φάση των ομίλων της Euroleague!

Οι ‘ερυθρόλευκες’ έχουν μειονέκτημα έδρας παίζοντας τον πρώτο αγώνα εντός έδρας και τον δεύτερο μια εβδομάδα αργότερα στη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε ως έδρα τη Χαλκίδα έχοντας νωπές τις μνήμες από την εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί πέρυσι, όταν έπαιξε και πάλι στο κλειστό της Κανήθου για τη Euroleague, με τη Φενέρμπαχτσε και τη Σοπρόν, πετυχαίνοντας τότε και την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση!

Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Dynamo Kursk (RUS), Fenerbahce (TUR), Sopron Basket (HUN), Famila Basket Schio (ITA), Citylift Girona (ESP), Lyon ASVEL Feminin (FRA) και τον νικητή του προκριματικού ανάμεσα στις Botas SK-Arka Gdynia.

Αν αποκλειστεί, θα συνεχίσει στο EuroCup μπαίνοντας απ’ ευθείας στη φάση των ομίλων απέναντι στις WBW CEKK Cegled (Ουγγαρία), Basket Namur Capitale (Βελγιο) και Βαλένθια (Ισπανία).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει αρκετά ακόμα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στη Χαλκίδα στη διάρκεια της χρονιάς!

Ο αγώνας με την Μονπελιέ στις 25 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Αιδηψού: ‘Περαστικά στο Δημήτρη Αφένδρα’

Κώστας Λαγός

Πέντε αναβολές στη Γ’ Εθνική λόγω κορονοϊού!

eviasports

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (18-19/1)

Κώστας Λαγός