Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Μωυσιάδης: ‘Μεγάλη & αισθητή διαφορά με περισσότερες προπονήσεις’

Δηλώσεις του προπονητή του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου Γιάννη Μωυσιάδη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αυλίδα, για την πρώτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας ‘Νίκος Δαφνής’.

‘Στο παιχνίδι με την Αυλίδα ήταν αισθητή η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Από δικό μας λάθος δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί 1-0. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, προηγηθήκαμε 2-1 και πήγαμε στ’ αποδυτήρια με το προβάδισμα. Πάλι από δικό μας λάθος έγινε το 2-2, δύο φορές πάτησαν την περιοχή οι αντίπαλοι μας και φάγαμε δύο γκολ από λάθη δικά μας. Τελικά καταφέραμε να σημειώσουμε ένα όμορφο τρίτο γκολ και πήραμε τη νίκη-πρόκριση.

Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, προπάντως στο πρώτο ημίχρονο. Ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να τις μετουσιώσουμε και σε γκολ. Η ομάδα μας προσπαθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό, η άλλη ομάδα είχε αμυντικό σκοπό και προσανατολισμό, μια ομάδα καλοδουλεμένη από τον Αργύρη Μαστραγγελή.

Μετά το ’75-’80 η κούραση ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες. Το πλαστικό μας επηρέασε πάρα πολύ. Μετά από πάρα πολύ καιρό οι ποδοσφαιριστές μου πατήσανε σε πλαστικό τάπητα και όπως είπα επηρεάστηκαν πάρα πολύ. Τέλος καλό, όλα καλά.

Προχωράμε τον προγραμματισμό μας. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα, η ομάδα θέλει ενίσχυση για να μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία στην α’ κατηγορία. Πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι με αποχή από τις προπονήσεις, κανένας προπονητής δεν μπορεί να περάσει αυτά που θέλει τ’ αγωνιστικά πλάνα και είναι αδύνατον να μπορούνε τα παιδιά αυτά να αποδώσουν. Όταν ένας παίχτης από τις 15 προπονητικές μονάδες έχει κάνει τις 7 μόνο, και αυτό γίνεται δυστυχώς με το 60% των ποδοσφαιριστών, που λείπουν από τις προπονήσεις, γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Είναι αδύνατον να φτιάξουνε και τη φυσική κατάσταση. Ούτε τα πλάνα μου μπορώ να περάσω, ούτε τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας, τη στιγμή που έχουμε τόσες πολλές απουσίες, άλλες δικαιολογημένες, άλλες αδικαιολόγητες. Εγώ πιστεύω πως αν καταφέρουν τα παιδιά και κάνουν το 80% των προπονήσεων, στο μήνα επάνω, θα είναι παρά πολύ μεγάλη και αισθητή η διαφορά και θα είναι άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Λουκισίων: Ανακοίνωση για δηλώσεις Δ. Γιαννουκάκου

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (26-27/1)

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αναβλήθηκε το Μακρυκάπα-ΑΟ Χαλκίς

Κώστας Λαγός