Την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση για τη φετινή αγωνιστική σεζόν έδωσαν οι Επίλεκτοι Χαλκίδας, που είναι ομάδα παλαιμάχων αποτελούμενη από βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Χαλκίδας και της ΑΕΚ Χαλκίδας.
Οι ‘Επίλεκτοι’ αγωνίστηκαν την περασμένη Δευτέρα 2/9 εκτός έδρας με την ομάδα παλαιμάχων του Αγίου Στεφάνου Αττικής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 4-3, παρότι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα της Χαλκίδας να προηγείται με 0-3. Στην επανάληψη η ομάδα του Αγίου Στεφάνου, διαθέτοντας αρκετά πιο νεανικό ρόστερ, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.
Απ’ την ομάδα παλαιμάχων Ολυμπιακού Χαλκίδας και ΑΕΚ Χαλκίδας, ξεκίνησαν οι -έχοντας υπεύθυνους τους Παντελή Κεβρεκίδη και Αλέξανδρο Χνάρη- οι: Λουκάς, Μαυρογιάννης, Κουκουβίνος, Μωυσιάδης, Καπνίσης, Κώτσαρης, Κεβρεκίδης, Παλαιολόγος, Βαταμίδης, Χριστοδούλου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μαστραντωνάς και Θεολόγης.
Τα γκολ για τους ‘Επίλεκτους’ σημείωσαν οι Μαυρογιάννης, Κουκουβίνος και Βαταμίδης.
Η γηπεδούχος ομάδα απένειμε στην ομάδα της Χαλκίδας τιμητική πλακέτα, την οποία πήρε ο Αλέκος Χνάρης. Στη συνέχεια οι ‘Επίλεκτοι’ αποφάσισαν να την παραδώσουν -τιμής ένεκεν- στον Γιώργο Κώτσαρη.
Ο πρώτος αγώνας των ‘Επίλεκτων’ οργανώθηκε με πρωτοβουλία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Χαλκίδας Παντελή Κεβρεκίδη (αγωνίστηκε για δύο χρόνια και στην ΑΕΚ Χαλκίδας). Ο κ. Κεβρεκίδης, μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε ‘τον Αλέκο Χνάρη για τη βοήθεια του, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν’.
Το επόμενο παιχνίδι των ‘Επίλεκτων’ είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 9/9, στο γήπεδο Φύλλων με ομάδα παλαιμάχων από Αφίδνες.