EVIASPORTS.GR Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπ. Σαχίνης: ‘Να βοηθηθεί η προσπάθεια στον Ολυμπιακό Χαλκίδας’

Δηλώσεις του Μπάμπη Σαχίνη για τη φετινή διοικητική προσπάθεια του στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, μέσω της συνεργασίας των ‘ερυθρόλευκων’ και της σχολής του της ΑΕ Νεάπολης.

‘Στην ομάδα του Ολυμπιακού γίνεται φέτος μια αξιόλογη προσπάθεια με νεαρά παιδιά, αξιόλογο προπονητή. Νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια, σε βάθος χρόνου, θα φέρει σίγουρα ‘καρπούς’. Το θέμα είναι ότι αυτή η προσπάθεια, εφόσον γίνεται, να πλαισιωθεί και να βοηθηθεί από ανθρώπους οι οποίοι είναι Ολυμπιακοί και μπορούν να τη στηρίξουν. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι να τη στηρίξουνε και δεν είναι τόσο μεγάλο το τίμημα της στήριξης αυτής της ομάδας.

Αυτή η ομάδα θέλει καλά αποδυτήρια, που τα έχει, καλό προπονητή, τον οποίο έχει, καλό περιβάλλον, το οποίο υπάρχει. Χρειάζεται όμως και κάποια πράγματα ακόμα, τα οποία θα μπορούσαν να τα προσθέσουν και άλλοι άνθρωποι, όπως είναι πιο αξιόλογα ρούχα, όχι προβληματισμός στο αν θα έχουμε ή όχι φόρμες, όχι προβληματισμός για αν θα μας χτυπήσει κάποιο παιδάκι για το τι θα κάνουμε, πως θα λειτουργήσουμε και το πως θα ανταποκριθούμε στην υποχρέωση που έχουμε σαν ομάδα.

Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει ως τώρα τη φετινή προσπάθεια, βοηθώντας οικονομικά, παίρνοντας ρούχα και νερά για τα παιδιά, είναι ο Βαγγέλης Σέμπος.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Κριεζά 1-1

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Νεάπολη-Κύζικος Αρτάκης

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Δόξα Προκοπίου-Κήρινθος 1-1

Κώστας Λαγός