Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντριαδικός: ‘Χτίζεται’ με ανανεωμένο ρόστερ

Ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό θα είναι το έμψυχο δυναμικό του Παντριαδικού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας της Τριάδας, σε συνεργασία με τον Βασίλη Τσιμιχόδημο που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία (με νέο συνεργάτη τον Δημήτρη Αϊνδιλή), αποφάσισε να αλλάξει αρκετά το ρόστερ της ομάδας, με στόχο να παρουσιάστει ανανεωμένη, πιο ανταγωνιστική και να πραγματοποιησεί καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ.

Απ’ το περσινό έμψυχο δυναμικό παρέμειναν οι Πατερίτσας, Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Πασάι, Παπακωνσταντίνου, Τσιμιχόδημος και Μπαϊμπάκης, ενώ επιστρέφει μετά από δύο χρονιά στην αγωνιστική δράση ο τερματοφύλακας Γιάννης Σελεβάκος (ξεκίνησε στο πρόσφατο φιλικό με την Αρτάκη), που απείχε λόγω σπουδών. Αρχικά αποκτήθηκαν οι Άλντο Νεσίμι (από Αστέρα Βατώντα) και Γιώργος Γιαννουκάκος (από Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου).

Στη συνέχεια προστέθηκαν στο ρόστερ και οι Γιώργος Πεππές (επιστρέφει μετά από τιμωρία, τελευταία του ομάδα τα Κόσκινα), Γιώργος Λούρος και Νίκος Μώρος με υποσχετική απ’ την Αρτάκη, Θοδωρής Κοροβέσης (από Ολυμπιακό Χαλκίδας, μαζί με Μώρο και Σελεβάκο συνθέτουν την τριάδα τερματοφυλάκων), Κωνσταντίνος Μυτάκης (από Νεάπολη), Γιάννης Ματράκας και Θανάσης Κικίδης από Αστέρα Βατώντα.

Επίσης στην προετοιμασία του Παντριαδικού συμμετέχουν δύο Βούλγαροι (Ιβάνοφ, Σιμεόνοφ), οι οποίοι συμφώνα με πληροφορίες απ’ την ομάδα έχουν αγωνιστεί σε επίπεδο εθνικών κατηγορίων και στην Ελλάδα, και εφόσον θεωρηθεί απ’ τους ανθρώπους του Παντριαδικού, ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά θα προχωρήσουν στην απόκτηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυλωνάρι: Σοβαρό πρόβλημα φωτισμού στο γήπεδο

Κώστας Λαγός

ΑΕ Ληλαντίου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κ. Τοκπασίδη

Κώστας Λαγός

Ν. Ρογκάς: ‘Κρατάμε μόνο τη νίκη-δεν είμαι ευχαριστημένος’

Κώστας Λαγός