EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου: Ξεκίνημα επιστροφής στους ‘μεγάλους’ (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/8 η επίσημη έναρξη προετοιμασίας του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, για τη νέα αγωνιστική περίοδο που βρίσκει την ομάδα να έχει επιστρέψει στους ‘μεγάλους’ του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Την περσινή σεζόν η ομάδα του Αγίου Νικολάου κατάφερε να κατακτήσει με άνεση την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ, κερδίζοντας δίκαια ένα ‘εισιτήριο’ για τη μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια στον Ευβοϊκό υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από νέους σε ηλικία παράγοντες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν σημαντικά βήματα στην οργάνωση του συλλόγου, που με νέο τεχνικό ηγέτη τον Γιάννη Μωυσιάδη στοχεύει σε μια ανταγωνιστική παρουσία στην Α’ ΕΠΣΕ και παράλληλα να συνεχιστεί το πλάνο οργάνωσης, που προβλέπει και την ανασύσταση των υποδομών της ομάδας.

Ο Ευβοϊκός έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού, το οποίο έχει ενισχυθεί και με τέσσερα νέα πρόσωπα, ενώ στο επόμενο διάστημα θα γίνουν ακόμη τρεις τουλάχιστον προσθήκες, με τον κ. Μωυσιάδη να ψάχνει για δύο ποδοσφαιριστές που ν’ αγωνίζονται στ’ άκρα, αλλά και ένα σέντερ φορ.

Στην προετοιμασία της ομάδας του Αγίου Νικολάου παίρνουν μέρος μέχρι τώρα οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τζάνος, Λάμπρου, Αποστόλου, Αγγελάκης, Χ. Μπαρίτας, Νάνος, Τσιμπός, Ζωντός, Λύκος, Δ. Βαβουλιώτης, Χ. Βαβουλιώτης, Π. Μπαρίτας, Μπαλάνος, Πόγκας, Ντουλαβέρης, Βοϊλάκης, Μακαντάσης, Αυλωνίτης, Ντούρμας, Ντούνας, Λ. Μαραγκός, Σαμαράς.

Για τον Ευβοϊκό της νέας σεζόν μίλησαν στο eviasports o Θάνος Μπαρίτας, ο προπονητής Γιάννης Μωυσιάδης και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Αποστόλου, Χρήστος Τσιμπός, Βαγγέλης Λύκος και Βαγγέλης Τζάνος (οι δύο τελευταίοι μαζί με τον Βαγγέλη Αυλωνίτη συνθέτουν τη φετινή ‘τριάδα’ των αρχηγών):

Θάνος Μπαρίτας: ‘Μεγάλη προσπάθεια φέτος. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τα παιδιά όλα για τη φετινή χρονιά, γιατί είναι μια χρονιά δύσκολη. Όχι μόνο επείδη είναι α’ κατηγορία, επειδή διάφορες συγκυρίες… τα φέρε έτσι η ζωή και τα βρήκαμε λίγο ανάποδα. Τα καταφέραμε, στηριχτήκαμε στα πόδια μας, μας βοήθησε ο κόσμος του χωριού, χορηγοί πολλοί. Προχωράμε βήμα-βήμα, η ομάδα κατά τη δικιά μου γνώμη θα είναι μια αξιόλογη ομάδα, μια δυνατή ομάδα.

Σκοπός δικός μου, όυτε στόχος, δεν είναι να σωθεί η ομάδα. Για μένα δεν υπάρχει αυτός ο στόχος όταν μια ομάδα κατεβαίνει, γιατί αν είχα στόχο στο μυαλό να κατέβω για να σωθώ, δεν θα κατέβαζα καν την ομάδα με τα παιδιά, αυτό είναι δεδομένο. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός μέσα στην έδρα μου, να μαζέψω τα παιδιά και να είμαστε οικογένεια, όπως είμαστε και τα τέσσερα χρόνια.

Και αυτό το δείξαμε πέρσι, πήραμε το πρωτάθλημα λόγω αυτού του πράγματος, όχι μόνο από ονόματα, λόγω του ότι ήμασταν οικογένεια και τίμιοι πάνω απ’ όλα και επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε, ασχέτως του νεαρού της ηλικίας μας. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, να έχουνε υγεία όλες οι ομάδες και αυτό που κάνουμε να τ’ αγαπάμε και να μην το θεωρούμε νταβατζηλίκι. Μπορεί να ακούγεται ‘χοντρά’ αυτή η λέξη που χρησιμοποίησα. Δεν πρέπει το ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό να θεωρείται νταβατζηλίκι. Πρέπει να το κάνουμε γιατί το αγαπάμε όλοι μας. Καλή χρονιά να έχουν όλες οι ομάδες.’

Γιάννης Μωυσιάδης: ‘Καταρχήν εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Εύβοιας καλή χρονιά, με υγεία, γιατί η υγεία είναι κάτι που πρέπει πάντα να το έχουμε στο μυαλό μας.

Σίγουρα ήρθα σε μια ομάδα που οι στόχοι της βασικά είναι να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία και να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως για να γίνει -όπως είπα και στα παιδιά- πρέπει στο δίμηνο της προετοιμασίας καθένας από τα παιδιά να κάνει τουλάχιστον το 90% των προπονήσεων. Αν έχουν περάσει το δικό μου πρόγραμμα των προπονήσεων είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν έχει κλείσει. Θα ‘ρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από το οικογενειακό κλίμα, που ήδη υπάρχει και θα το ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο -και με τα νέα τα παιδιά- θα ‘χουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και πιστεύω θα ‘ρχονται πολλοί -αυτό είναι τ’ όνειρο μου- να βλέπουνε ποδόσφαιρο απ’ τον Ευβοϊκό. Γιατί αμά παίξεις σωστό ποδόσφαιρο, θα ‘ρθουνε και τ’ αποτελέσματα. Όσο και άτυχος να είσαι, θα ‘ρθουν τ’ αποτελέσματα. Αυτό έδωσα να καταλάβουν στα παιδιά, ότι πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι σωστοί στις προπονήσεις και μετά από κει ξέρω τι μπορώ να κάνω, ξέρω πόσο μπορώ να τα βοηθήσω.

Ο προγραμματισμός που έχουμε ξεκινήσει είναι για μια τριετία, που εκτός απ’ την αντρική ομάδα είναι και να γίνει ακαδημία ποδοσφαίρου, το οποίο εδώ και χρόνια δεν υφίσταται στον Ευβοϊκό. Αυτό που λέω πάντα και διατυμπανίζω είναι ότι δεν υπάρχει συνέχεια μιας αντρικής ομάδας αν δεν υπάρχουνε ακαδημίες. Πιστεύω ότι απ’ τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, να ‘χουμε και ακαδημία, έτσι ώστε να μπορούν σιγά-σιγά μέσα σε μια πενταετία να ενσωματωθούν στην αντρική ομάδα.

Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν να τους φέρουμε στην ομάδα. Θέλουμε πλάγιους γρήγορους παίχτες και σέντερ φορ.’

Γιάννης Αποστόλου: ‘Θα είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί υπάρχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.’

Χρήστος Τσιμπός: ‘Να ‘χουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, να μην έχουμε τραυματισμούς. Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους. Με δουλειά και προσπάθεια ελπίζω να τους καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς.’

Βαγγέλης Λύκος: ‘Καλή ποδοσφαιρική χρονιά πρώτα απ’ όλα, να ‘χει υγεία όλος ο κόσμος. Να καλωσορίσουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα μας, να δουλέψουμε όλοι μαζί, να κάνουμε μια καλή πορεία, να κοιτάμε ψηλά και να ξέρουμε ότι έχουμε ‘ματώσει’ σε κάθε παιχνίδι.’

Βαγγέλης Τζάνος: ‘Να καλωσορίσω και ‘γω τα νέα παιδιά στην ομάδα μας, αλλά και τα προηγούμενα που ήμασταν εδώ. Να ευχηθώ μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σ’ εμάς αλλά και σε όλες τις ομάδες της α’ κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, αξιοπρεπή για την ιστορία του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, εμείς και η διοίκηση και ο προπονητής μας ο καινούργιος, να τον καλωσορίσω και εκείνον στην ομάδα, να έχει και αυτός μια καλή χρονιά και να μας πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.’

Δείτε τις φωτογραφίες του Μιχάλη Πράσινου από την επίσημη έναρξη προετοιμασίας της ομάδας του Αγίου Νικολάου, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρτεμησιακός: Ανακοίνωση-απάντηση σε Καλοχώρι/Παντείχι

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (18/12/2019)

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (5/12/2019)

eviasports
-->