Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΕΠΣΕ: Ενημέρωση ΕΠΟ για τον κανονισμό προπονητών 2019-20

Ανακοίνωση της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης για την ενημέρωση της ΕΠΟ για τον κανονισμό προπονητών για την περίοδο 2019-20

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

‘Εκ μέρους του κ.Βρακά προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής και για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό σας ως Ένωση θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα σημεία :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΝΩΣΗ

Κάθε Ένωση (αν έχει προβεί σε κάποια προκήρυξη) θα πρέπει να εναρμονίσει την προκήρυξή της με τον Κανονισμό Προπονητών που ενέκρινε η τελευταία Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. (31.7.2019). Ήδη οι κανονισμοί είναι αναρτημένοι στο επίσημο site της Ομοσπονδίας.

Παρακαλώ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον Κανονισμό Διεξαγωγής Αγώνων Αναπτυξιακών Ηλικιών.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στο επίσημο site της ΕΠΟ στην ενότητα Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ποδοσφαίρου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα παράβολα που αφορούν τις Σχολές Προπονητών και τις Σχολές Επανεξέτασης. Τα παράβολα ισχύουν από 31.7.2019 και έπειτα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κάθε Ένωση θα λειτουργήσει Μικτές Ομάδες στις ηλικίες των Κ-12 και Κ-14.

Η Ε.Π.Ο. θα ανακοινώσει τη νέα μορφή των αγώνων που σύντομα θα σας αποσταλλεί.

Επιπλέον η ΕΠΟ θα υποστηρίξει οικονομικά την κάθε Ένωση με το ποσό των 5.000 €. Το ποσό θα δοθεί για την πρόσληψη προπονητών που θα έχουν την εποπτεία λειτουργίας των Μικτών ομάδων με τα ανάλογα – κατάλληλα κριτήρια (αναγράφονται στον Κανονισμό Προπονητών). Κάθε Ένωση οφείλει να αποστείλει την δεκάμηνη σύμβαση (Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020) που θα υπογράψει με τους προπονητές της στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (Στο email : [email protected], ο κ.Σίσκος είναι ο Grassroots Manager της ΕΠΟ)

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

Μία νέα ακόμη πρωτοβουλία της ΕΠΟ είναι η διοργάνωση ανά Ένωση επιμορφωτικών σεμιναρίων (διάρκειας 6 ωρών) με την συμμετοχή όλων των προπονητών που ανήκουν στην κάθε Ένωση και δραστηριοποιούνται – εργάζονται σε Τμήματα Υποδομής συλλόγων (σε Αναπτυξιακές ηλικίες). Στο σεμινάριο θα γίνει ανάλυση του τρόπου προπόνησης όλων των αναπτυξιακών ηλικιών και η οργάνωση ενός ετήσιου κύκλου προπόνησης ανά ηλικιακό τμήμα. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική και δωρεάν. Εσωκλείεται έγγραφο που αναλύει το σκοπό του σεμιναρίου και το οποίο θα πρέπει να το αναρτήσετε στο επίσημο site της Ένωσής σας.

Κάθε Ένωση θα πρέπει να δηλώσει εναλλακτικές ημερομηνίες (προτάσεις σε ημερομηνίες) για την διοργάνωση του σεμιναρίου (στο email : [email protected])

Ο χρόνος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι από 1.9.2019 μέχρι 10.10.2019.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Τοκπασίδης: Αποχαιρετιστήρια δήλωση για Ελλήσποντο

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο τίτλος στο Καρπενήσι! (Δόξα Διρφ./Μεσσ.-Άτλας 63-80)

Παναγιώτης Νικολάου

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Έραπος-Καμάρες 5-2

Δημήτρης Νικολάου